Ha 16 évesen fogyok 20 kilót, akkor lógni fog a bőröm?
9 es akkor a bátyád 3 dologban is szerencsés és okos volt.
1 szerencsés mert férfi. Azaz nagy esélyel jobb kötőszövet mint 1 nőnek.
2. Okos mert még ő is fiatalon elkezdte az életmód változtatást.
3. szerencsés mert király kötőszöveteket örökölt.
Továbbá aki heti fél kilót fogy az nem fogy le 2 év alatt 60 kilót szimpla matek. És ahogy a 10 es is írta nem 1% NEM SOK.
Az első kettő adott a kérdezőnél is.
A 3. pedig hipotézis, nincs bizonyítva, hogy jobbak a kötőszövetei másoknál.
Amit a végén írtál meg puszta szőrszálhasogatás, nyilván az elején az első 2-3 hétben több kg víz lement. De ezt józan ésszel beláthatnád ilyen nagy súly esetén, utána pedig megvalósult az átlagos heti fél kg fogyás.
16L 163cm vagyok
Én 63kg-ról fogytam 48-ra,és nem látszik egyáltalán:)) de a lényeg,hogy lassan,heti 1kg az elején,később 0,5. És rengeteg víz,később sport,egyre több. Én közben időnként tartottam súlytartást is,amikor nem fogyóztam csak az akkori súlyomat tartottam akár hónapokigy. Így a testem könnyebben vette a fogyást. Ja és makrókra figyelj,sok fehérje legyen,akkor kevésbé leszel plötyi. Ha sikerül elérni a célt,egy darabig figyelj oda komolyan a súlytartásra,hogy aránylag egészségesebbeket egyél,mozogj sokat. Így a tested beáll majd az új formájára,nem fogsz visszahízni:))
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!