Mit kell sportoljak és diétáznom?
Ha hasonló az alakod, akkor nem diétázni kell, hanem egészségesen táplálkozni.
A zsíros dolgok elhagyása, sok gyümölcs és zöldség. már ez sokat segíthet.
Emellett a rendszeres testedzés. Futás, felülés, gugolás, nyújtás.
Eddz hasra, mint a h#lye, aztán szálkásíts le. Szálkásító étrendet elég sok oldalon találsz. Kissé aránytalan szerintem, hogy ennyire izmos a hasa, de karja, válla, háta, combja nincs igazán :S Feneke is inkább csak szerencsés genetikának tűnik.
A helyedben én egész testre edzenék, izmosítanék arányosan mindent, és utána szálkásítanék.
A narancsbőr viszont sajnos egy olyan dolog, amitől nem nagyon lehet megszabadulni. Van, akinek fogyás után még jobban látszik, van, akinek eltűnik tőle. Nincs rá valódi, 100%-os megoldás jelenleg. Az biztos, hogy a túl cukros, sós étrend fokozza, ahogy a kevés vagy elégtelen folyadékbevitel is. Sokan esküsznek a masszásra, mások a chilli gélre, megint mások a tekercselésre...és még megannyi vitatott módszer van, de mint mondtam, egyik sem bizonyítottan hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!