Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10-15 kg felesleg van rajtam....

10-15 kg felesleg van rajtam. Ugyanakkor izmos is vagyok. Ha 10 napig csak vizet iszom, akkor mi fog történni? Izmot is fogok veszíteni?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 2. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha már egy kicsit figylesz a mozgás mellett a kajádra (több zöldség, kevesebb nasi), akkor meglesz a havi 2 kg simán. És sokkal jobb szenvedés nélkül véghezvinni és aztán büszke leszel majd magadra amiért életmódot tudtal váltani, mert ezt már így hívják ! :)
2020. ápr. 5. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Fogsz veszteni izmot, de nem túl nagy mértékben. A tested át fog állni a második-harmadik napon ketózisba és autofágiába kezd, feldolgozod az öreg sejtjeid. Facebookon vannak ilyen water fasting csoportok. A böjttől a ma embere igaziból tart, hogy Úristen nem lesz minden nap legalább 1 g fehérje / testtömegkg,és leereszt teljesen, de a tested nagyon okos. A 72. órában 1300-2000% szeresére növekszik a növekedési hormon termelése, van aki vízböjt alatt edz is, én úgy értelmeztem, hogy ilyenkor hajlamosabb edzés alatt izmot enni a tested. Szóval csak könnyű, nem intenzív mozgás ajánlott.

Az első három nap leszel éhes, utána már nem.

Kb a felét fogod visszahízni, annak amit elvesztesz súly.

Nagyon fontos utána a refeeding, hogy ne zabálással törd meg, mert beteggé tesz(de nem is fog jól esni). De ha jól tudsz angolul szívesen elküldök egy könyvet ezzel kapcsolatban.

2020. ápr. 20. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy 10 naoos vìzböjt kúra az tényleg elég durva. Nekem eddig 5 nap volt a csúcs, és szìvesen csináltam volna tovább, mert abszolút nem voltam éhes, de egyszerűen olyan piszkosul erőtlennek éreztem mag, hogy nem ment tovább... A kérdésedre a válasz szerintem 10 nap alatt lazán letudnál dobni 10 kg, aminek nagy része vìz lenne, de azért zsìrt és sajnos valamennyi izmot is vesztenél.

Nem akarlak lebeszélni a böjtről, mert néha tényleg nagyon jó, és elősegíti az emésztő rendszer regenerálódását, például egy-két nap összevissza evés után. Viszont a hosszú böjtök, tényleg nem a legjobbak a fogyáshoz. Amit ez esetben javasolnék az az intermittent fasting lenne, az ún. Időszakos böjt, amikor minimum 16 órát tartassz az étkezések között. Ha ezt kombinálod egy aránylag low-carb étrenddel, akkor garantált a siker és ez egy nagyon jó, fenntartható módja a fogyásnak. Ráadásul segìt abban, hogy elkerüld a puffadás érzetet.

Ha jobban érdekel a dolog javaslom, az Eat-Stop-Eat cìmű könyvet és a Zero nevű appot!

2020. máj. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!