Egyszerű saját testsúlyos edzés itthon? Plank elég?
Figyelt kérdés
heti 2-3x edzettem, átlagba kb. 1 futás, 2 konditerem, nagyon hiányoznak a gépek, de az itthonira valahogy kevésbé tudom rávenni magam, olyan hülyének érzem magam, ha itthon gyakorlatozom.
A plank szimpi, de tartok tőle, hogy nem lesz elég.
Illetve mennyi plank lenne az ideális?
2020. márc. 31. 11:33
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg az az egy gyakorlat magában nem elég. Nő vagy vagy férfi? Ha a fogyókúra témába írtad valószínűleg fogyni szeretnél.
A plank nem kifejezetten kardió, de jól megerősíti a hasfalakat, hátat, derekat.
2020. márc. 31. 12:07
2/7 A kérdező kommentje:
Futok, nekem az bejött kardió edzésként, fogyni szeretnék, de erősíteni is, mert nem akarok plötty lenni, ha lemennek a kilók.
Köszönöm a választ!
Nő vagyok, 15 kilót fogytam eddig, még kb. ennyit szeretnék, de legalább tízet.
2020. márc. 31. 12:34
3/7 anonim válasza:
Azert írtam a négyüteműt, mert az erősít és feszesít is. Ha izmosodni is szeretnel mehet még a guggolás, kitörés, fekvőtámasz (akár női is), húzódzkodás. Ne aggódj. Ezektől a gyakorlatoktól nem leszel "túl izmos". Inkább csak formálódsz. Sok sikert!
2020. márc. 31. 13:05
4/7 anonim válasza:
Ja, és igen, mint írtam a plank is nagyon jó gyakorlat. Annak is vannak különböző varriációi
2020. márc. 31. 13:06
5/7 anonim válasza:
Figyelj, nekem teljesen bejöttek a régi norbi aerobik videók. Utálom a pasit amúgy, direkt írtam kis betűvel a nevét, de azt el kell ismerni, hogy otthonról végezhető, jól megmozgat és formásít. A kedvencem a karate fit volt, és a Nori aerobik 2. Amúgy a feleségének is vannak elég jó videói. De annyi minden van a youtubeon, nézelődj ott. Az unokatesóm(még fiatal) nagyon szépen formálta az alkatát jógával. (Yoga with Adriene)A harminc napos kihívással kezdte, aztán csinálta a különböző gyakorlat sorokat.
2020. márc. 31. 13:58
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Nem félek, hogy túl izmos leszek, minimálisan szeretném is!
2020. márc. 31. 14:50
7/7 anonim válasza:
Reggelente 5-10 perc plank ( nem kell egyben) felporgeti az anyagcseret. Evek ota csinalom, szep a tartasom, kockas a hasam. Persze egy jo dietaval gyorsabban jon az eredmeny.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!