Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire célravezető ha...

Mennyire célravezető ha itthon edzem és nem konditeremben?

Figyelt kérdés

Sajnos muszáj itthon edzenem, túl messze lakok a konditól és időmből nem telik ki hogy odáig elmenjek. Maximum heti 1-szer tudok elmenni 2-3 órára, a többi edzést itthon csinálnám heti 3-szor egykezes súlyzókkal, kettlebellel, meg saját testsúlyos edzéssel. Ez így célravezető lehet ha zsírt égetni/ szálkásítani szeretnék? Vagy minden edzésemnek teremben kell lennie a gépek miatt?

18/L

2016. szept. 22. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon is tudsz, akkor nem kell kondiba járni. Nekem is van itthon szobabicikli + súlyzók (fekvenyomópad, egykezesek ilyesmik) soha nem is voltam még terembe.
2016. szept. 22. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet így is jól fejlődni, felszereltség kérdése. A szabadsúlyos edzéseknek megvan az előnyük, csak azokkal jó, csak gépekkel nem, persze sokak a kombinációjukra esküsznek, de ha nem akarsz magas szintre fejlődni, akkor különösen hanyagolhatók a gépek.

Szálkásításnál pedig úgyis az étrend a döntő, persze mozgás eleve kell, ha pedig extra izmaid vannak, a megtartásukhoz elengedhetetlen.

2016. szept. 22. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő, semmi gond, ha nem teremben.
2016. szept. 22. 15:29
 4/5 anonim válasza:

Kondiban csak kétszer voltam az is tesi órán. Én is itthon csináltam, de én inkább fogyásra mentem. Viszont valamennyit erősödni is sikerült.

15/L

2016. szept. 22. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Az edzésprogram a lényeg, nem az eszközök. Kettlebell, saját testsúlyos gyakorlatok, húzódzkodó, esetleg haskerék, más nem is kell. Otthon nem kell várni senkire, nem kell elmenni, átöltözni, és ha éjszaka jön rád, akkor éjszaka edzel. A gépek csak testépítéshez hasznosak, ha nagyra fel akarod pumpálni az izmaidat.
2016. szept. 22. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!