Mennyire célravezető ha itthon edzem és nem konditeremben?
Sajnos muszáj itthon edzenem, túl messze lakok a konditól és időmből nem telik ki hogy odáig elmenjek. Maximum heti 1-szer tudok elmenni 2-3 órára, a többi edzést itthon csinálnám heti 3-szor egykezes súlyzókkal, kettlebellel, meg saját testsúlyos edzéssel. Ez így célravezető lehet ha zsírt égetni/ szálkásítani szeretnék? Vagy minden edzésemnek teremben kell lennie a gépek miatt?
18/L
Lehet így is jól fejlődni, felszereltség kérdése. A szabadsúlyos edzéseknek megvan az előnyük, csak azokkal jó, csak gépekkel nem, persze sokak a kombinációjukra esküsznek, de ha nem akarsz magas szintre fejlődni, akkor különösen hanyagolhatók a gépek.
Szálkásításnál pedig úgyis az étrend a döntő, persze mozgás eleve kell, ha pedig extra izmaid vannak, a megtartásukhoz elengedhetetlen.
Kondiban csak kétszer voltam az is tesi órán. Én is itthon csináltam, de én inkább fogyásra mentem. Viszont valamennyit erősödni is sikerült.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!