Nem fogyok, csak dagadok. Mit csinálok rosszul?
Sziasztok! Mennyi ideig normális, hogy diéta betartásával (nem, nincsenek rejtett kalóriák, meg esti nassolás, meg semmi ilyesmi) és erősítő-aerob edzéssel csak dagadok és dagadok? Most már teljesen el vagyok keseredve, hetek óta csak egyre több a combom körmérete és a mérleg is egyre többet mutat. Nem koplalok, de jóval kevesebbet eszem, és csakis egészségeseket, semmi cukrot, délutántól már semmi szénhidrát, stb...
Segítsetek. :( Oltogató hozzászólásokat figyelmen kívül hagyom.
:D
Ha még többet mozgok ennél is, akkor elhasználom azt a többletenergiát, tehát ugyanolyan éhes leszek. :D :D
Emellett, képtelen lennék ennél többet mozogni. Már így se tartom rendesen a pihenőnapokat, fáradt és fájó izmokra mozgok rá, amit meg elvileg nem is szabad...
Köszönöm a segítő szándékotokat azért. Sajnos ez egyelőre egy megoldatlan rejtély marad, hogy miért csak az izmom nő és miért nem ég a zsírom, legalábbis - bízom benne - egyelőre. :(
Amúgy én is tök jól érzem magam fizikailag, imádok edzeni, meg minden. De az, hogy a zsírom semmit se mozdul, totál elkeserít.
Te szedsz gyógyszert az IR-re?
Amit leírtál kaját, az annyira kevésnek tűnik, nem tudom elhinni, hogy 1700 kalória.
Egyébként 1700 kalória kb. a napi kalóriaigényed. Szóval ezzel nem lehet fogyni. Akkor valamivel kevesebb kéne. Próbáld csak kicsit lejjebb vinni. 1400-1500.
Én viszont nem heti 3x, hanem majdnem mindennap edzek, méghozzá intenzíven.
Akkor is kevés az 1700? Nem hiszem...
Mint a kérdés kifejtésében is írom, sajnos nem pszichés. ;(
A combom dagad nagyon. A többi testrészemen nem veszek észre gyarapodást, csak azt, hogy a zsír sehonnan sem csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!