Van egy kis penzem es arra gyujtottem hogy szobabiciklit veszek. Megvegyem vagy ne? Esetleg mast kellene vegyek? Mit tegyek?
na-ilyet nem hallottam,hogy vastagodni lehetne tőle-de végül is lehet ilyen szélsőséges eset?! fogyni azt igen-inkább!
jó tanács! sok ismerősöm esett már abba a tévhitbe,hogy ha sportol,akkor lefogy-el kell keserítselek a tapasztalataimmal: kivétel nélkül mindenki hízott-magyarázat a következő: ha mozog az ember éhesebb lesz,többet eszik,illetve a szervezet is többet épít be.érted?
ez a gond!
megoldás az lenne,hogy diéta + mozgás,de ez már annyira rózsás,hogy azért hihetetlen-így még nehezebb....most nem azt mondom,hogy hihetetlen erőfeszítéssel nem megy,de nagyon kemény odaszánás kell hozzá-nagyon ritka az ilyen ember.komolyan! legtöbben túlbecsülik magukat és nem tartanak ki-rosszabb lesz,mint volt.
mégis,mert ha már beírtam legyen értelme: nagyon kis lépésekben,valami általános,minden izmot átmozgató-inkább kondícionáló mozgást végezz,nem csupán egy izomcsoportot célozva----jó pl.az aerobik,vagy tornászás,de a bicaj is kiváló-mert az a lényeg,hogy olyan mozgást végezz,ami sok kicsi ,gyors----tehát újra: kicsi + gyors---ez égeti a zsírt!--és mellette ne egyél többet--- egyébként a kaja fogja eldönteni,hogy fogyni fogsz e -a mozgás csak másodlagos...vagy még eszembe jutott így a végén-van egy szintén otthoni síelő gép, egyszerű felépítés,lehet így eszedbe jut-az is átmozgat szinte minden izmot.
Nekem van és nem bántam meg, hogy vettem. Csak okosan kell használni. Ha fogyni akarsz, akkor minimum 45-50 percet tekerj rajta alacsony fordulatszámon hetente legalább 4-szer. Igy nem lesz nagy feneked és vastag combod. Amúgy nézd meg a bicikli versenyzőket. Melyiknek van vastag combja és nagy feneke?
Én olvasni szoktam közben, mert különben eléggé unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!