Miért nem fogyok?
Kb 2 hónapja álltam rá a fogyókúrára, szeretnék magamon izmosítani is. Teljesen komolyan vettem, Kalóriát számoltam, minden gyorskaját, cukros üdítőt, édességet, stb elhagytam, folyamatosan főzök magamra, rizst/bulgurt, csirkét mindenhogy és rengeteg zöldséget. Járok edzőterembe is, heti 4 alkalommal, súlyzós edzést is csinálok és kardiozok is.
Ennek ellenére csak hízok. Mióta elkezdtem, feljött rám 4-5 kg. Eleinte nem nagyon érdekelt, mert tudom, hogy az izmom fejlődik és amiatt több a súlyom, de a zsír nem tűnik el rólam.
Emiatt már alábbhagyott a motivációm is.
Mit rontok el, mit csináljak másképp?
19/l
Szia, nálam sajnos pajzsmirigy alulműködés és inzulinrezisztencia volt a probléma. Keress endokrológust, ha teheted magánt, bár ez a jelenlegi koronavírus miatt valószínűleg csúszni fog. Illetve nálam nőgyógyászati laboron derült ki az IR. Az eredményekkel felkerestem egy dietetikust, ő segített, mert sajnos én sem tudtam fogyni. De a pajzsmirigyre kaptam gyógyszert + a dietetikus = fogyás :) szerintem kevés a kalóriabeviteled és inkább raktároz a szervezeted az "éhínségre"
Kitartás!
Mit látsz a tükörben? Van egy 2 hónappal ezelőtti teljes alakos képed, amit össze tudsz hasonlítani a mostani tükörképeddel?
Leírnád egy napi étkezésedet?
Pár paramétert?
#2 nincs teljes alakos képem.
Egy átlag napom:
Reggeli: Rántotta extrudált kenyérrel, zöldségekkel
Ebéd: Köretnek általában rizs vagy bulgur, csirke és zöldségek
Vacsorára gyümölcs
Az ebédet iskolában(amíg volt) több részben ettem meg.
Napi 1,5 liter víz is megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!