Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja álltam rá a fogyókúrára, szeretnék magamon izmosítani is. Teljesen komolyan vettem, Kalóriát számoltam, minden gyorskaját, cukros üdítőt, édességet, stb elhagytam, folyamatosan főzök magamra, rizst/bulgurt, csirkét mindenhogy és rengeteg zöldséget. Járok edzőterembe is, heti 4 alkalommal, súlyzós edzést is csinálok és kardiozok is.

Ennek ellenére csak hízok. Mióta elkezdtem, feljött rám 4-5 kg. Eleinte nem nagyon érdekelt, mert tudom, hogy az izmom fejlődik és amiatt több a súlyom, de a zsír nem tűnik el rólam.

Emiatt már alábbhagyott a motivációm is.

Mit rontok el, mit csináljak másképp?

19/l

2020. márc. 19. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Szia, nálam sajnos pajzsmirigy alulműködés és inzulinrezisztencia volt a probléma. Keress endokrológust, ha teheted magánt, bár ez a jelenlegi koronavírus miatt valószínűleg csúszni fog. Illetve nálam nőgyógyászati laboron derült ki az IR. Az eredményekkel felkerestem egy dietetikust, ő segített, mert sajnos én sem tudtam fogyni. De a pajzsmirigyre kaptam gyógyszert + a dietetikus = fogyás :) szerintem kevés a kalóriabeviteled és inkább raktároz a szervezeted az "éhínségre"

Kitartás!

2020. márc. 20. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Mit látsz a tükörben? Van egy 2 hónappal ezelőtti teljes alakos képed, amit össze tudsz hasonlítani a mostani tükörképeddel?

Leírnád egy napi étkezésedet?

Pár paramétert?

2020. márc. 20. 08:42
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 nincs teljes alakos képem.

Egy átlag napom:

Reggeli: Rántotta extrudált kenyérrel, zöldségekkel

Ebéd: Köretnek általában rizs vagy bulgur, csirke és zöldségek

Vacsorára gyümölcs

Az ebédet iskolában(amíg volt) több részben ettem meg.

Napi 1,5 liter víz is megvan

2020. márc. 20. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
centikben sincs változás?
2020. márc. 20. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány cm, kg vagy? Hány kcal-t eszel? Milyen makrókkal?
2020. márc. 20. 13:53
 6/7 anonim válasza:
47%
Amikor hirtelen sokkal kevesebbet eszel, mint szoktal, a szervezeted sokkal tobbet raktaroz el, mivel megvonod tole a tapanyagot. Az a jobha sokszor eszel keveset es ne vond meg magadtol a szenhidratot sem, csak nem estefele kell enni hanem inkabb delelott, vagy reggel.
2020. márc. 20. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
11%
Nàlam szénhidràt intolerancia a probléma, így ennek megfelelően eszem. Kevés szénhidràtot. Mellé sok fehérjét és zsírt. Szépen fogyok.
2020. márc. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!