Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyok, de a súlyom változatlan?

Fogyok, de a súlyom változatlan?

Figyelt kérdés

Sosem voltam vékony alkat de az utóbbi pár évben nagyon elengedtem magam. Olyan annyira hogy a 160centimhez 85kilósra híztam.

Pedig nem ettem olyan sokat sose, igaz nem egészségesen de..

A nagyságomon kívül nem okozott gondot, ezért sem foglalkoztam vele.

Fitt voltam, mozgékony stb stb..

Aztán más ügyben voltam a dokimnál aki nézte a kartonom és javasolt egy vérvételt mert 6éve voltam utoljára. Gondolta nem árt néha. A vérvétel kimutatta hogy a májam nem működött rendesen de hálisten tünetmentes voltam, tehát nem kell dramatizálni. Viszlnt kiderült hogy a fogamzásgátlóm okozta, és azt a zsírt, cukrot, szénhidrátot meg egyebeket amit bevittem nem tudta a májam "eldolgozni" és felhalmozódott cmben meg súlyban ezért elkezdtem karácsony után diétázni.

Napi 1x eszem főtt ételt, semmi nasi, vacsira gyümölcs turmix.

Sportolni nem kezdtem el, gondoltam elsőre inkább az étrenden változtatok és ha bejön a jóidő szabadban sportolok.

Nos a "szigorú" diéta annyit segített eddig, hogy napról napra többen jegyzik meg, fogytam.

Magam is észrevettem, hogy ami eddig szorult farmer most övért kiált, van egy ruha a szekrényemben ami rég nem jött rám, most feljön, igaz az alakom nem engedi egyenlőre, hogy hordjam merr hiába méret, kötözött sonka feeling.

De ezek hiába hangzanak jól ha viszont a súlyom nem megy lejjebb, 81-83 közt ingadozik hetek óta.

Valami ötlet?

2020. febr. 15. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
A súlyod nem változatlan fogytál 4 kg-ot 2 hónap alatt. Azt viszont elég rosszul csinálod, ha 1x eszel, ráadásul az esti gyümölcsturmixot sürgősen felejtsd el. Gyümölcsöt nap közben egyél, és nyersen.
2020. febr. 15. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Napi 1x eszem, nem heti 1x es hogyan 4kilo? 85 amikor vannak napok amikor 83vagyok :(
2020. febr. 15. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Decemberben 85, most meg mértél 81-et is. Ez 4kg.

Napi 1x enni hülyeség, egyél legalább 3x, az, hogy éhezteted magad csak lassítja a fogyást. Mit eszel, és mennyit az egy alkalommal?

2020. febr. 15. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Napi háromszori, kis étkezés és felejtsd el a gyümölcsturmixot estére. És ne legyél a mérleg rabja, csináld tovább. Ha mozogni kezdenél, az is segítene.
2020. febr. 15. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:

az az 1 az igazabol minden ami eddig csak sokkal kissebb adag. Tesztak, fozelekek, levesek husok...

Igazabol a turmix nagyon laktat szoval ha este iszom egyet akkor egyaltalan nem vagyok ehes.

Olyan 3 ora fele szoktam meginni fel litert: 1 banan, 2 alma, joghurt, tej, citromle egy pici vagy narancsle, ha van itthon akkor konzerv barack megy bele mivel meg nincs rendes barack.

2020. febr. 16. 07:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3 óra felé az nem este. Viszont ha reggelire innád a turmixot, jobban járnál. Az ebédet kének kitolni délutánra. Viszont mi akármit is mondunk, úgyis megmagyarázod, akkor minek kérdeztél? Te nem fogysz, nem mi.
2020. febr. 16. 09:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak sok helyen olvasom h 1 honap alatt 10-15kilot fogynak en is igy akartam :(

Amugy 10kor kelek addigra meg kesz az ebed. 3kor "vacsizok" utana nem szoktam enni semmit. De akkor kiprobalom amit mondtatok hogy mikor felkelek iszok turmixot 3kor meg eszek fottet azt ennyi.

Elkezdtem a mozgast kezdetnek napi 6km seta. Munkahelyem 3 kilometerre van haztol hazig odavissza gyalog megyek az jo? Kezdesnek?

2020. febr. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!