Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Szerintem...

Miért nem fogyok? Szerintem mindent megteszek!

Figyelt kérdés
Mostanában mindennap mozgok és van benne cardio torna ami legalább 30-40 perces és jól megizzaszt meg utána mindig edzek az izmaimat is külön erősítő edzéssel. Ezt majdnem mindennap megteszem és enni se eszek sokat, nem eszek édességet csak nagyon ritkán és sokat iszom vizet és zöldteát. 172 centi vagyok és 80 kiló. Nem értem

2013. júl. 9. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Végülis baromi egyszerű. Vagy a mozgás a kevés, vagy a kalória a sok.

Ha több kcal-át viszel be mint amennyit elégetsz hízol, ha közel azonos mennyiségűt, akkor stagnálsz, és ha kevesebbet, akkor fogysz. Érdemes számolgatni a kalóriákat, és azokat is inkább fehérjéből bevinni mint szénhidrátból. Napi 5xi étkezés lenne az ideális. A folyadék rendben van.

2013. júl. 9. 20:56
 2/9 Lipton. ***** válasza:

Pedig könnyű :D

Étrenddel van a baj.

Enni se eszek sokat, és nem eszek édességet csak ritkán, na itt a probléma nem eszel rendesen és még édessséget is eszel, oké hogy ritkán, de a diéta, fogyókúra csak stabil vércukorszintnél működik, és ezt egy kis édesség el is rontja :)

2013. júl. 9. 20:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy számolom a kalóriákat és van egy jó oldal a kalóriabazis.hu amint beírom mit eszek és ki lesz nekem számolva, hogy mennyi kalória valamint hozzá adja a napi edzést is és 1500 kalóriára van beállítva tehát annál nem eszek többet. Ezért nem értem
2013. júl. 9. 21:04
 4/9 Lipton. ***** válasza:
felejtsd el ezeket a netes kalkulátorokat
2013. júl. 9. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
mert nem reálisak? én úgy vettem észre, hogy valós adatok vannak benne, de fene tudja :)
2013. júl. 9. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
jók a kalkulátorok csak lehet hogy a mennyiséget nem jól írod be.Ha elhagyod a kenyeret és a tészta féléket az eredmény látszani fog.
2013. júl. 9. 21:52
 7/9 anonim válasza:

Mióta edzel?

Amúgy nincs gond a pajzsmirigyeddel?

Ismerősömnek is ez volt a problémája,és kiderült,h. pajzsmirigy baja van..

2013. júl. 9. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sok embernek alakul pajzsmirigybetegség, szép lassan. Más betegségekkel együtt..

Kalória táblázat: kevés kalória kenyérből akkor is rossz lesz ha tényleg kevés. Itt a baj. Mindent a paleós meg a ketogénes tesz meg, na azok figyelnek rá hogy mit esznek.

2013. júl. 10. 01:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy az adott kalóriamennyiséget miből viszed be. Hús+zöldség és más egészséges dologból, vagy pedig lisztes cukros dologból. Pl nem mindegy hogy adott kalóriát egy zsömle adja ki vagy egy tál saláta. Előbbi csupa szénhidrát, utóbbi a jó választás fogyókúra esetén.
2013. júl. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!