Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 2 hét alatt 3...

Hogyan fogyjak 2 hét alatt 3 kg-ot?

Figyelt kérdés
Ennyi választ el az álomsúlytól. Tippeket, tanácsokat várok! Nem csak vízből szeretnék leadni, hanem zsírból is.
2010. júl. 25. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:

kövesd az egészséges étrendett

reggeli szénhidrát-teljes kiőrlésű kenyér+hozzá zöldség

ebéd vmi könnyű. lehetőleg tartalmazzon fehérjét

vacsora is vmi könnyű, az inkább zöldség legyen tojással, vagy rántotta kenyér nélkül, avgy lecsó, joghurt stb stb

uzsi, tízórai: gyümi, tejtermék

mellé mozgás napi 2.5-3 liter szénsavmenets ásványvíz, teák és sikerülni fog

2010. júl. 25. 18:25
 2/3 anonim válasza:

én úgy szoktam csinálni hogy reggelire eszem ránotottát (ebbe esetleg lehet rakni valami húst vagy paprikát szoktam még vagy cukkinit) és esetleg lehet hozzá enni zöldséget paradicsom uborka vagy amit gondolsz.(de reggelinek jó lehet még valami zölséggle meg mondjuk sonkával kevert kis saláta vagy ehetsz még valami müzlit)

én ebédre rendesen megeszem "az anyu főztyét" esetleg eszek még hozzá valami salátát. (és ha úgy érzed hogy ennél valami rágcsálnivalót akkor inkább egyél gyümölcsöt talán a dinnye a legjobb aminek a 90%-a víz)

ami még fontos hogy igyál minél több vizet (én nem szoktam de nekem is kéne)

ami pedig a sportot illeti szerintem a futás a leghatásosabb de esetleg ha nem szereted a futást a biciklizés is jó.

én már régóta csinálom a fogyókúrát és nekem (az utolsó) 2 hét alatt kb 2 kiló jött le de hát ez emberfüggő is és és 2 hét alatt neked simán lejöhet 3 kiló is az elején nagyon meg szokott indulni a súly pláne ha előtte nem sportoltál. (ja és 6 után ne egyél és persze semmi édesség)

2010. júl. 25. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
2010. júl. 26. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!