Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexia. Vallomások? Akár...

Anorexia. Vallomások? Akár itt, akár linkeket is szívesen fogadok.

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Bevallom... nem vagyok anorexiás.
2010. júl. 25. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sosem lettem anorexiás. Kezdetben túlsúlyos voltam. Amikor idegi alapon + fogyókúra hatására elkezdtem fogyni, az szinte maga volt a megváltás. Néztem magam a tükörben, lapos lett a hasam, a mérleg már jó eredményt mutatott. Aztán tovább fogytam még 2-3 kilót és akkor azt gondoltam, hogy nem szabad átesni a ló túlsó oldalára, úgyhogy én, aki korábban hosszú évekig duci voltam, hízókúrába kezdtem. Azóta is igyekszem az egészséges határokon belül tartani a súlyomat és letojom azokat, akik kritizálnak. Van, aki hurkát lát rajtam, van, aki szerint meg túl sovány vagyok :)
2010. júl. 25. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fogytam csontsoványra, de miután leadtam a feleslegem,teljesen megszállott lettem. Hiába mondták, hogy nem vagyok kövér, a tükörben akkor is a régi önmagamat láttam. A kaja meg ellenségnek számított, egy paradicsom megevése után olyan lelkiismeret-furdalásom lett, hogy rögtön hashajtókhoz nyúltam. Szinte alig ettem valamit. Végülis ez nem anorexia, mert nem lettem sovány sosem, de tény, hogy elég beteg volt az agyam. Szerencsére az éhség győzött. :D Azóta egyébként megint van rajtam egy kis felesleg, de most valami normális diétával fogom leadni.
2010. júl. 25. 14:54
 4/4 anonim válasza:
100%

Egy nyáron, sok mozgás hatására jó alakom lett, sokan dicsértek bár ezt magamon nem láttam, nem voltam elégedett, de annyira nem is érdekelt. Aztán pár hónap alatt felugrott 6 kg. Undorodtam magamtól. Először leküzdöttem az édesség függőségem, majd a kenyeret se nagyon ettem. Pár hónap alatt 56 kilóról lefogytam 48-ra. Mindenki mondta, hogy milyen szuperül nézek ki, de a cél a 45 volt. Sikerült is. Ekkor is mindenki dicsért. A kalóriák megszállottja lettem, nem ettem krumplit, rizst, tésztát, olajos dolgokat.

43 kg lettem. Már kezdtek megijedni a körülöttem levők. Azt mondtam abbahagyom, de nem ment.

39 kilósan elmentem dietetikushoz. Most az ő segítségével vagyok hízókúrán.

2010. júl. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!