Hogyan lehetne kevesebb a súlyom?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok. kb.1 hete majdnem minden nap futok. amikor kezdem, akkor 67 kg voltam, tegnap 68,5 voltam. azért kezdtem el futni, hogy fogyjak, erre többet mutat a mérleg. tudom, hogy az izom nehezebb és azért, de én azt szeretném ha kevesebbet mutatna a mérleg. futással ez lehetetlen ?
19/L
2010. júl. 25. 11:11
1/8 anonim válasza:
Nem elég a futás, arra is figyelj hogy mit eszel. Nem kell drasztikus fogyókúra, csak egy kicsit tudatosabb étkezés. És ne a mérleget nézd. Azt kell figyelni, hogy mit látsz a tükörben, úgyhogy mérleg helyett centire mérd magad. Egy hét pedig nagyon kevés. Mennyit futsz naponta?
2/8 A kérdező kommentje:
2 km-t naponta. de szedek még mellé thermogenikus zsírégetőt is. viszont a kajára annyira nem figyeltem, tehát ettem kis kenyeret, krumplit, stb.
2010. júl. 25. 11:22
3/8 anonim válasza:
A futásnak csak később lesz eredménye. A 2 km kevés. Kezdetnek jó, de majd fokozatosan emeld az adagot. Az étkezésre pedig figyelj oda.
Ennyi futással talán 100-140 kcalt égetsz el.
Ajánlom ezt:
Először az első fél-egy perc után kidőltem, most pedig 8 percet is végigfutok viszonylag alacsony pulzusszámmal.
3 hét edzés után. :)
4/8 anonim válasza:
1 hét alatt ne várj csodákat. Ennyi idő alatt még az izmod sem fejlődik ennyire, hogy többet mutasson a mérleg. Lehet hogy meg fog jönni, azért mutatott most többet, vagy esetleg kajálás után mérted magad.
5/8 anonim válasza:
Hát 2 km futástól nem lesz nehezebb az izmod az fix. És úristen, a zsírégető sz@rt nem ér, ha kenyeret zabálsz mellette. Diétázni kell ha fogyni akarsz. A zsírégetőnek is csak akkor van értelme, és persze ha huzamosabb ideig végzel aerob mozgást, ami nem 10 perc futás...
7/8 bubuzéla válasza:
Ne foglalkozz a súllyal, inkább csinálj magadról fényképet néhány havonta és azokat hasonlítsd össze. Ha a képeken látsz változást, formásodsz, akkor jól haladsz, ha nem akkor több mozgás, kevesebb szénhidrát kell.
8/8 bubuzéla válasza:
Ja és egy hét az semmi. 3 hónapos ciklusokban gondolkodj, akkor már esetleg lehet látható formajavulás is. Az meg hogy a mérleg mennyi számot mutat kit érdekel, ha jól nézel ki? Szerinted a fiúk konyhamérleggel szoktak leszólítani, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!