Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A súlyom 2 kg-mal kevesebb,...

A súlyom 2 kg-mal kevesebb, mint 5 héttel ezelőtt. Mitől lehet? Nem fejlődik rendesen a baba?

Figyelt kérdés
A 24. héten +6 kg-nál tartottam, most 29 hetes vagyok, és +4 kg plusszom van.
2008. szept. 2. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! nem valószínű, hogy a babóval lenne baj. gondolom, ugyanúgy érzed a mocorgását, nő a pocakod. egyszerűen csak nyár van, meleg. nekem ugyan olyan nem volt, hogy fogytam, de a 20. héttől a 35. hétig gyakorlatilag semmit nem híztam.

szóval, ha egyébként jók az eredményeid, rendben mocorog a babód, akkor nem kell, hogy aggódj. egyébként pedig mostanában kell menned ultrahangra is, ott majd láthatod, hogy szépen fejlődik a baba.

2008. szept. 2. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig minden eredményem tökéletes, mocorog sokat! Uh-ra holnap megyek!
2008. szept. 2. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a te súlyod számít,hanem a babáé.Attól,hogy esetleg fogytál még nem biztos,hogy a baba is vesztett súlyából.
2008. szept. 2. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!! én pont most jöttem a dokitól és 69 helyett 67 voltam... csak néztem!! :) de megnyugtatott a nővér, hogy ez előfordul és a babónak nicns semmi baja. erről meg is bizonyosodtam utána az uh-n. szóval semmi gond :)

boldog pocakoskodást, 28 hetes kismami

2008. szept. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!