Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mit jelent hogy a...

Kismamák! Mit jelent hogy a méhszáj 3000-es? Most voltam 11. héten ultrahangon, de a dokim csak annyit mondott, hogy minden rendeben, szépen fejlődik a baba.

Figyelt kérdés
A lepényről meg a köldök zsinórról semmit se mondott.Jövőhéten kedden megyek genetikai ultrahangra 3 ds-re a Bolgárkerék utcába ott csak mondanak valamit ezekről is vagy nekem kéne rákérdeznem?
2010. júl. 25. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
3000-es méhszáj az teljesen zárt méhszájat jelent, ennek így kell lennie még egy darabig, normál esetben. A lepényről és a köldökzsinórról majd a genetikai ultrahangon már biztosan mondanak valamit, mert nekem ekkor már nézték az áramlást és ráírták a papíromra hogy hátsó fali lepényem van.
2010. júl. 25. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
ahogy 1.írta. amúgy a Bolgárkerék utcában profik dolgoznak, mindent meg fognak nézni és ráírják a papírra és el is mondják. de az UH közben nyugodtan kérdezhetsz.
2010. júl. 25. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is úgy gondoltam hogy ha az orvos valamit nem talált rendeben akkor szólt volna.Köszönöm a megnyugtatást!bolldog babavárást nektek!
2010. júl. 25. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
2010. júl. 25. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!