Napi 600-700 guggolás otthon + lépcsőzés 5x a 10. re le-fel hatasos vagy ez igy keves mozgas?
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 09:19
21/23 zoltan01balogh válasza:
Ha csak most a télen csinálod ezeket (mert írtad h hiányzik a mozgás) akkor oké, hosszú távon tényleg tönkre teszed az ízületeket.
Én pl tavasztól őszig annyi fizikai munkát végzek, hogy mozgásnak bőven elég, de télen én is meg voltam lőve...idén kezdtem el a Tai chi-t, bár csak egy negyed órás a gyakorlat, minden napomba belefér és hihetetlen módon úgy álltam vissza a fizikai munkára a napokban, mióta jó idők vannak, hogy nem fulladtam, nem volt olyan izomlázam,stb, mint a korábbi években.
A kérdésedre válaszolva: egyáltalán nem kevés mozgás, hatásos, de hosszútávon egészségtelen.
22/23 anonim válasza:
Szerintem csináld. Ennyi mozgás elég lesz.Tavasszal még 2 naponta 30km bringa.
23/23 Moon_Walker válasza:
szerintem is jó, és ahogy előttem a 30km-es bringa mellé még lehetni betenni úszást is másnaponta 20km-vegyes-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!