Igaz-e az, hogy a guggolás, futás, kerékpározás és a lépcsőzés feszesítni a hasunkat és a popsinkat?
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 18:06
4/6 anonim válasza:
Igen, hülye kifejezés ez a feszesít, de én szàlkásítra fordítanám, azt pedig étrenddel fogod elérni, pontosabban kalóriadeficittel. Azon kívül hogy mit mozogsz az rád van bízva, de erősítő edzést érdemesebb végezni inkább, az is kalóriákba kerül és még az izomzatod is megőrzöd közben, ellentétben a futással (kardiópopsi jelenség)
5/6 anonim válasza:
Ő azt kérdezte, hogy ezek a mozgásformák feszesítenek-e. A válasz pedig igen. A guggolás az egyik legjobb gyakorlat popsira és és lábra, emellé mondjuk a kitörést és (ha rendelkezésre áll) lábtolást mindenképpen ajánlanám. A lépcsőzés szintén nagyon jól igénybe veszi ezeket az izmokat. A kerékpározás és futás aerob/cardio edzés, önmagukban kalóriaégetésre kiválóak, de feszes nem leszel tőlük (tapasztalat).
Én imádok futni, de amikor csak futottam, mint a hülye, elég plöttyedt volt a fenekem és a lábam. Amikor elkezdtem mellé kondizni, akkor nem csak sokkal feszesebb lettem, de a tempóm is elkezdett radikálisan javulni.
Az étkezésre tényleg oda kell figyelni, de magától az étendtől nem leszel feszesebb.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat:D
2018. márc. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!