Hány kilométer volt a legtöbb amit egyben megtettél gyalog/futva vagy biciklivel?
Km: kb 20
Mozgásforma: futás a disznó után mert elszökött :)
Magasság: 176cm
14/F
Bringa 130 km
Gyalog kb 40 km
Futva kb 3-4km
Gyalog 40 km, hegyvidéki túrázás túraútvonalon, erdőben.
Biciklivel kb. 120 km rövidebb 10-20 perces pihenőkkel, kajaszünetekkel.
Futni nem bírok, ott szerintem 3-4 km volt a maximum.
28/F átlagos testmagasság, van rajtam 10-15 kiló felesleg ezt leszámítva viszonylag jó állapotban van a szervezetem.
Gyalog 30km.
Futva 3km.
Biciklivel 40km.
20-24 F 180cm magyas,60-70 kg
Gyalog 31 velencei tókör
Futva egyszer lefutottam egy maratont kíváncsiságból
Bringával meg rendszeresen kerülünk balatont szezonban.
31/F
190/85
Futva 5km
Biciklivel 31km
Gyalog nem tudom mert sose néztem.
176cm/58kg
15L
Kerékpár: 100 km körül többször is 35-39 éves korom körül, acélvázas mountain bike bringával, több rövidebb megállóval. Akkoriban 84-88 kg körül volt a testsúlyom, 180 cm testmagasság mellé.
Gyaloglás: 25-30 km viszonylag sokszor, amikor 84 kg voltam akkor sem mentem többet, mint amikor 95 kg... Hosszabb távon túrabotot használok.
Futás: egy időben próbálkoztam a futással, bár sosem volt az én sportom. Egyszer lefutottam 21 km-t (inkább kocogásnak mondanám), kb. 85 kg lehettem akkoriban és 35 éves. Nagyon rossz volt, később a térdeim is jelezték, hogy ez nem lesz jó (volt meniscus műtét is később). Elengedtem a futást, csak labdajátékoknál futkosok már hébe-hóba.
48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!