Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le szeptember...

Hogyan fogyjak le szeptember 1. -ig 10-12 kg-t?

Figyelt kérdés

Mindenképp le akarok adni 10-12 kg-ot szeptember elejéig,nem számít,hogyan.Szerintetek sikerülhet?Most 162 cm vagyok,és 64 kg,az ideális 52-54 kg körül lenne.Nme baj,ha koplalnom kell,ha le tudok fogyni úgy.Most persze nem arra gondolok,hogy napi 1 alma,hanem jóval kevesebbet eszem,mint amennyi kéne,és mozgok is.Főleg combból,fenékből,vádliból akarok fogyni,és hasból egy picit.Körte alkat vagyok,ezért sajnos genetikailag vastag a lábam,csontom is,de nem számít,amennyit le tudok adni,annyit le is fogok.Szerintetek hogy csináljam?Miket egyek,mennyit,és mit mozogjak?

A narancsbőrt is el akarom tüntetni a fenekemről.Ötletek?

Segítsetek,nagyon fontos lenne!:)

16/L

2010. júl. 23. 20:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ui:Ha még ma bekajálok,az meg fog látszódni rajtam holnap?
2010. júl. 23. 20:33
 2/5 anonim válasza:
0%
"Most nehogy már ezen múljon. Vágd le az alkarod!" -Csenki Attila
2010. júl. 23. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

A gond az hogy most sem vagy kövér lehetséges hogy van rajtad felesleg de ez nem lehet több 5-7 kilónál, ekkora súlyból ilyen rövid idő alatt nem lehet ennyit fogyni még koplalással sem max ha már mozogni sem tudsz de akkor meg minek az álom alak:D

a lényeg ne a mérleget figyeld max az 5-7 kilót tartsd meg célnak és ne a dupláját minden nap végez valamilyen sport tevékenységet legjobb az aerob tipusú amely a megemelt pulzus számmal hatékonyabb zsírégetést egyben izom építést tesz lehetővé.

Nekem is ilyesmi az alakom és a méretem de már jól haladok én 1,5 hónapja edzek és már 4 kilót leadtam és fesszesedtem a narancsbőr ellensége a sok víz a sok zöldtea a masszázs a rozmaring és a fahéj olaj (dm-ben kapható) paprika krém stb stb

remélem tudtam segíteni sok sikert

2010. júl. 23. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Reggelizzél be utána menj el futni ha megteheted akkor naponta többször meg ugrókötelezz. Ebédre is egyél de ne addig hogy jól lakj, vacsira meg alig valamit.De a reggelit ne hagyd ki
2010. júl. 23. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban enni kell, és nagyon sokat mozogni. A lábrázás nem mozgás. Csak azt ne írd, hogy szegények vagytok, és nincsen pénzetek mozgatógépre sem...
2010. júl. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!