Mit ennél, ha nem volt időd előkészülni?
első válaszoló: a gyümölcsjoghurt tele van cukorral. a házi gyümölcsjoghurt más.
ha nem volt időm főzni, olyankor veszek egy almát, cottage cheese-t, abonettet vagy barna pufirizst. igaz, nem pesti vagyok, és nem is tudok kimenni a városba munkaidőben...
esetleg még hummusz, ha szereted..
egyébként pesten vannak ahol salátákat, leveseket tudsz venni/rendelni
Baj van a fejekben, ha meg mindig a szénhidráttól félünk gyerekek. Nem a szénhidrát hizlal, az iszonyat sok zsiradek, első sorban a telített zsirsavak. Utolsó neked mondom, a gyros hús is a zsírosabb állati részekből van, ezért ugyan olyan rossz mint az olajba sult krumpli. Pedig lehet enni krumplit, főzve, sütőben sütve. Az előttem szólókkal ellentétben ilyen virslik, szalámik stb me egyél ha fogyni akarsz, mert nem.TÁPanyagok. Szerintem ezt egyél: purpur kenyér, vagy valami rozsos, tk, adalekmentes legyen. Melle paprika, paradicsom , uborka, savanyúság, jégsaláta, zoldsegpástetom, Zöldségfasirt (ha lehet ne olajban sult), tofu.
Nasinak: alma, banán, kivi, szolo, barmilyen gyümölcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!