Ez szerintetek így jó lesz? Írna nekem ennél esetleg jobbat?

"Vacsoráról meg próbálok leszokni de ha esetleg nagyon nem bírnám akkor salátára gondoltam vagy azt amit reggel csak kevesebbet. "
Ne szokj le a vacsoráról. Egyél mértékkel normális kaját vacsorára is, nem kell sanyargatni magad. Ezeket a bogyókat meg felejtsd el, csak pénzkidobás.

Vacsoráról leszokni??? Nekem lenne értelme, mert többet eszem ebédre, mint te egész nap, kell, de neked??? S már próbálkoztál egy almával reggelire, pedig éhes vagy?
Nem koplalva kell fogyni. Neked 76 kilósan bizonyára több is kell,mint egy 40 kilósnak... Az ételeid jók (reggelire a gabonapehely kevésbé, mint a banánpalacsinta, ami egyébként szerintem jobb egy kis rizsliszttel), de vacsorára is egyél tartalmasabban, ne csak egy salátát.
Mennyiségeket nem írtál, de feltételeztem, hogy nem 5 tojás és 5 banán a reggelid meg ilyenek. Mert akkor már bizonyára elég lenne kis vacsorával is.
Mindenre eddz. Mi az, hogy súlyzóemelés? Sok izomcsoportra edzésnél emelhetünk súlyzót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!