Melyik egér legyen? Esetleg tudtok jobbat? (Hosszabban lent)
Egeret néztem Pc-hez, ezt a kettőt találtam ami nagyon megtetszett:
- A4Tech Bloody RT7 Terminator
- A4Tech Bloody R80
Ha bárki tud ajánlani valami hasonló, esetleg jobb egeret, kérem írja le.
Fontos, hogy:
- Vezeték nélküli legyen
- Töltés nélkül kibírjon minimum 24 órát
- Optikai (azt olvastam ez jobb mint a lézeres, illetve optikai egerem van most amit egérpad nélkül bárhol tudok használni
- Időtállóság (legyen mondjuk 2 év min élettartam :) )
- 10k alatt legyen
- És persze az alapok (pontos, ne szakadozzon stb.) vagyis működjön :D
A válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: Az A4Tech RT7-ről az olvastam, hogy az akkuja hamar lemerül, kb. 10 óra, máshol meg azt, hogy 3-4 napot is bír. Ha valaki tudna esetleg véleményt mondani bármelyik egérről, kérem emelje ki, hány órát bír ki az akkumulátor. Köszi :)
Pontos, ne szakadozzon, sokat bírjon az akkuja, időtálló legyen.. És mindezt 10-20 ezerrel olcsóbban mint amennyiért kapni ilyet.
[link] ez felel meg a leírtaknak.
Itt egy értelmes lista, kb bármilyen fórumon, komolyabb youtube videón ezek közötti egérhez lyukadsz majd ki.
Namost, én egyáltalán nem vagyok "profi" csak egy amatőr de elég jó voltam ahhoz hogy nyerjek egy második helyet egy bajnokságban - a nyereményem egy MadCatz RAT3 volt. Számomra a legfontosabb mindig az volt hogy az egér kényelmes legyen. Mind a kettőt ajánlom hogy fogd kézbe a boltban (pl Mediamarktban vannak kiállítva egerek). Függ attól is hogy mekkora a kezed, hogyan játszol. Az én ujjaim hosszak és "palm grip"-ben fogom az egeret. Az én egerem még egy régi, javított Logitech MX518 a nyert RAT3 pedig porosodik a szekrényemben mert nekem túl kicsinek tűnik az én kezemhez. Nem tudom ajánlani a "braided cord" - os egereket (ilyen a RAT3) amelyiknek a zsinórja olyan mint a vasalóé és mindig beleakad az asztal szélébe (ezért le is ragasztottam amíg használtam). Különben az első tournamentem (díj nélkülit) a boltban található legolcsóbb 400dpi Genius egérrel nyertem lol...
Szóval legyen kényelmes. Se az oldalgombokat, se makrókat, se programozható gombokat nem használok hogy fair legyek az újoncokkal szemben - úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni - túl szigorúak az etikai követeményeim lol. A wireless egereket hallottam hogy egyesek nem ajánlják, nekem soha sem volt. Ha valamit is tudok segíteni azt egy mondatban mondom: FOGD MEG MIND A KETTŐT, nyomogasd a gombokat - szóval a kényelmet okvetlenül vedd figyelembe.
Ismertem valakit pár éve aki eszméletlenül jól játszott és a Deathadderre esküdött, de ahogy tudom egy párszor cserélnie kellett. Még egy tanács: ÓRIÁSI, "elefántfül méretű" egéralátét vétele. Nekem van egy A4TECH X7 Gaming amelyből a legnagyobbat vettem - igen jó de a széle "felperdül" ami egy kicsit bosszantó - hátha találsz jobbat. Remélem egyik egér se villog vagy ilyesmi, láttam efféle villogó egereket és szerintem csak elvonják a figyelmedet. Különben jobb vagy balkezes vagy? Vedd figyelembe. Az R80 nekem egy kicsit kicsinek tűnik, az RT7 pedig afféle "szimetrikus design" - efféleket párszor fogdostam és nekem nem volt kényelmes. Ha hosszú, vékony ujjaid vannak akkor jók az olyan egerek mint a Logitech MX518 ami ma már sajnos nem kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!