Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tenyleg atestem a lo tuloldalara?

Tenyleg atestem a lo tuloldalara?

Figyelt kérdés

Reggel es este is edzek. Reggel voltam uszni (3,5 Km) este pedig elmegyek a kondiba edzeni. Es ezt 2 naponta csinalom.

Szuleim total kivannak.

A mai etkezesem egyebkent

2 barna piritos kenyer- csirkemell sonka, zoldseg

Uszas utan muzli (cerbona- sport utan)

Ebed: csirkemell+ salata

Vacsi: 3 tojas

166-167 jobb napokon :D es 53-54-55 kilo vagyok

2020. febr. 10. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Kevés az adat.
2020. febr. 10. 12:49
 2/7 anonim válasza:
100%
Ez nagyon kevés étel.
2020. febr. 10. 13:01
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem tudok tobbet. Egyszeruen most is ugy erzem televagyok.
2020. febr. 10. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Átestél! Ez nincs 800kcal, ennek a duplájára lenne szükséged, úgy, ha nem sportolsz semmit sem.

Mi ezzel a célod?

2020. febr. 10. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Igen, átestél. Eleve vékony vagy, nincs is szükséged ilyen durva diétára. És emellett még naponta kétszer edzeni . . .

Nem jó, nem egészséges, és totál felesleges.

Keress valami értelmes célt, amitől fejlődsz, fejlődik az életed. Vagy neked a kilók a legfontosabbak? Ennyiből áll egy emberi lény? A kinézete és a súlya? Szerintem ez nem élet, ha valaki mindig ezen kattog.

2020. febr. 10. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Menj orvoshoz, mert valami gáz van az emésztőrendszereddel, ami lehet testi vagy lelki eredetű is. Ha rendesen ennél, akkor még elmenne ennyi mozgás, de így csak kárt teszel magadban. Ezen kívül jó lenne egy hozzáértő edzőt is megkeresned, mert ha ilyen intenzíven akarsz sportolni, akkor már figyelned kell sok dologra, hogy tényleg a hasznodra váljon.

2020. febr. 10. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az edzés az szerintem tök oké, de nagyon kevés a kaja. Rosszabbul fogsz kinézni mintha nem csinálnál semmit. A szervezetednek szüksége van az energiára, hogy fejlődjön. Szedj bérescseppet attól megjön az étvágyad
2020. febr. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!