Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a lógó bőrt...

Szerintetek a lógó bőrt hasról, ami már nem zsír, azt kemény hasizomedzéssel lehet feszesíteni?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok. Túl egy sikeres fogyókúrán. 110 kiló voltam és lettem 85. Edzek, de sajnos több időt fordítottam más testrészek edzésére, így a hasra nem sok törődés jutott. A fogyást követően megereszkedett a bőr, és ronda látványt nyújt. A kérdésem az lenne, hogy hasizomerősítő kerettel végzett gyakorlatoktól feszesíthető lenne a bőr? Természetesen lenne más gyakorlat is mellé rá. Az sem ártana, ha valaki olyan írna, aki tapasztalt ebben. A válaszokat előre is köszönöm.

2020. febr. 8. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
nem
2020. febr. 8. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudsz sírni tb támogatott műtétet, érdeklődj a háziorvosnál vagy esetleg kutass előtte kicsit hogy konkrét tervvel vághass bele!
2020. febr. 8. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Kollagén szedj. Nézz utána a Lifetiltesnek pl, sokan írnak róla nagyon jó véleményt. Igaz elég drága.
2020. febr. 8. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm 120rol 57 kilóra fogyott.

Fokozatosan, torna nélkül.

Egyedül hasprest csinált, és ahhoz képest gyönyörűen visszament a hasa.

A combján, karján lógott a bőr, de a hasán nem.

2020. febr. 8. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogyàs alatt kollagént érdemes szedni a bőrre...most màr lényegében mindegy, csak a műtét marad utólag.
2020. febr. 8. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire lóg. Kötényhasad van, vagy csak laza a bőröd? Utóbbi pár év alatt sokat javulhat, de nem lesz gyors. A kollagén és a célzott edzés segíthet.

Nekem szülés után lógott a hasam (37 voltam). Utána elég sokat fogytam is, volt miből. 2-3 év alatt teljesen visszahúzódott a bőröm. Nyilván más szitu a terhesség alatt kinyúlt bőr, lehet, hogy szerencsém is volt, a kollagénbevitellel sem volt gond, mert elég sok húslevest ettem. A szülés után jó ideig minden nap használtam haskötőt, szerintem ez is segített.

2020. febr. 9. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl gyorsan fogytál gondolom
2020. febr. 9. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!