Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket ettetek ma, meg fogtok még?

Miket ettetek ma, meg fogtok még?

Figyelt kérdés

Engem mar délelőtt elkapott a zabaroham, reggel kávé, 4tojasfeherje,savanyukaposzta

Delelott meg krekert lekvarral tejjel, majd prezlistesztat ettem lekvarral. Szerintem kb 2000kcal,ugyhogy most vettem egy zero kólát, azt szopogatom, nem kene mar ennem semmit

170/63/N

2020. febr. 6. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ma nagyon depresszív napom volt, nem érdekelt mit eszek. Reggel egy vajas croissant vettem a büfébe, ebédkor megettem két szelet gombás pizzát, délután meg egy zacskó chipset. Ma már nem eszek. Holnapra viszont előkészültem egészséges dolgokkal és normális kajával és megpróbálom összeszedni magam.
2020. febr. 6. 21:12
 12/12 anonim válasza:
58%

Reggeli:tejes kávé .Tízórai :2 szelet tk kenyér,csirkemell sonkával,egy főtt tojás,paradicsom.Ebéd :gyümölcs joghurt műzlivel.Uzsi:egy fél mangó,alma.Vacsi :Főtt hajdina zöldséggel.Kb 1200 kcal.10 napja diétazok.Egy kilót fogytam eddig,edzés nélkül.

54kg/163cm/17L

2020. febr. 6. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!