Ti mit ettetek ma, mit fogtok még enni?
Sziasztok!
Nagyon bűntudatom van, mert rengeteget ettem ma:
Reggeli: 7:30 körül (korán ébredtem) egy nagy tál cukros müzli, 11 óra körül (megéheztem) 2 db bundás kenyér + banán turmix
Ebéd: 2 szelet rántott hús vegyes körettel (rizs+ sültkrumpli), 3 db csokis kocka
Uzsonna: szendvics , csokis shake
+ estére a bátyám szülinapja alkalmából elmegyünk moziba (valószínű iszok kólát) meg este a mekibe.
Ez nagyon sok? Ti mit ettetek, mit fogtok meg enni?
Reggeli: két szelet teljes kiörlésű kenyér pirítva, camambert sajttal, két kis darab cukormentes keksz mézes-tejes kávéval.
Később egy banán (ezt edzés előtt), most fehérjeturmixot fogok inni, később tojáslevest, vacsorára saláta joghurtos öntettel.
Amúgy valóban nagyon sokat ettél, ezzel megterheled a szervezetedet, remélem azért, nem mindennapos ez a nagy kajálás.
Én reggel ettem két kiflit, ebédre grillezett zöldségeket uborkasalátával, uzsonnára egy nagyobb szelet dinnyét, és vacsorára is dinnyét tervezek.
Viszont most nagyon éhes vagyok, szóval még lehet, veszek valami kis csokit vagy péksütit...
Soknak nem sok, csak nem jó amit ettél. A rántott húst leszámítva - ez az egyetlen hasznos táplálékod a mai napra.
Hol a zöldség? Miért banánturmixot iszol, amikor most egyéb gyümölcsöknek van szezonja?
Legalább, hogy javíts a napodon, a Mekibe grillcsirkés salátát egyél, ásványvizet igyál hozzá.
Én reggelire sonkás sajtos szendvicset ettem, sok paradicsommal, TK kenyérből
Tízóraim TK keksz volt
Ebéd: zöldbableves, sajtos tészta
Uzsonna barack és szilva
Vacsorára szerintem még marad zöldbableves, amit meg kéne enni, mert holnap elutazunk, és salátát tervezek.
Én ma ennyit ettem:
Reggeli 6:40-kor: 2 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér sajtkrémmel, téliszalámival és fél kígyóuborka, mellé "angolos" feketetea
Tízórai 10 körül: kv 2 tejszínnel, 3 gullón digestive keksz (itt kicsit elszálltam, kettő is elég lett volna, de olyan finom :S )
Ebéd12:20-kor spenótos tészta
Uzsonna épp most: 1 nektarin és 1 keksz
Vacsorát még nem tudom mi lesz, még nem beszéltem meg a férjemmel mit szeretne, de hajlok a pizza felé.
Utóvacsira (10kor) valószínűleg egy szelet sajtkrémes kenyeret eszem majd zöldséggel.
Átlagosan kb. Így eszek:
9 óra körül kelek, akkor müzlit eszek (Chocapic vagy hasonló), 11-12 óra között valami kekszet vagy sós mogyit stb.
14 óra körül ebéd, az főétel vagy rántotthús, sülthús, pörkölt általában, tarhonyával, nokedlivel, sültkrumplival. 16 óra körül szendvics vagy péksüti. 19 körül vacsi (anya szokott kisütni fagyasztott kajákat) pl. Szilvás/túros gombóc, haltudacskák sültkrumplival vagy tejbegríz, müzli. Aztán 20-21 óra környékén eszek csokit vagy sütit.
reggelire egy péksüti a pékséből (virslis)
tízóraira ittam egy cappuccino-t
ebédre egy csésze májgombóc leves, krumplis tészta kovászos uborkával
uzsonna-vacsorára sárgadinnyét tervezek.
Reggeli: egy tál müzli (zab, méz, kis magvakkal), és egy kis csésze kávé
Tízórai: energia ital, egy túró rudi
Ebéd: májkrémes-kukoricás melegszendvics
Uzsi: nem lesz
Vacsi: szerintem sült kolbász sajttal, paprikával
Utóvacsi: linzer, vagy tegnapi süti, és joghurt mézzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!