Ma mit ettetek/fogtok enni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 08:14
1/17 anonim válasza:
Reggelire mangós joghurtot. Ebédre lecsót kenyérrel. Délután dinnyét. Vacsorára pirítóst halkrémmel.
2/17 anonim válasza:
Rántott tök lesz és rántott hal rizzsel.
3/17 lovelyne válasza:
Estig semmit mert úgy bezabáltam tegnap, h alig élek.:D
4/17 anonim válasza:
csirkemell és rizs, napi 5x. minden nap ez megy.
5/17 anonim válasza:
ma délben tegnapról elmentett rántott hús, tökfőzelékkel.
este, ha igaz paprikás lisztben sült keszeg-kárász,ami jön majd az uram kukacára:))
6/17 anonim válasza:
reggelire a szokásos müzlimet, ebédre rántott csirke van, mellé még nem tom mit fogok enni, amit épp találok, vacsira pedig gyümölcs, joghurt. talán. :D
7/17 A kérdező kommentje:
Én eddig tejeskv, fél túrós rétes.
Ebédre elv tarhonyás lecsó, v tökfőzelék - bár azt inkább meghagyom a műtötteinknek, és vmilyen leves.
Tízórai, vacsi, uzsi még nem tudom.
2011. júl. 18. 08:41
8/17 anonim válasza:
Tejes kávé,vajas-sajtos kenyér,eddig.
9/17 anonim válasza:
Én reggelire a sokásos tejeskávé,és teljes kiőrlésű pirítós vajjal,sajttal párosítást ettem. Délelőtt még egész biztos,hogy eszem sárgadinnyét,és barackot. Ebédre borsófőzeléket,vacsorára még nem tudom. :)
26/N
10/17 anonim válasza:
Reggeli: lecsó, rozskenyér.
Ebéd: görög saláta csirkesalaslikkal.
Napközben: 3 barack van nálam
Vacsi: még nem tudom, most jöttem vidékről, otthon meg nincs kaja. Be kell vásárolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!