Mit ettetek ma? És mit fogtok még?
Reggel egy fél szelet vajakenyeret ettem szalámival és tejeskávét, ebédre maradt tegnapról kis húsleves és utána bazsalikomos pardicsomszószos tészta volt reszelt sajttal, vacsira zsírban lesütött fokhagymás csirkemell lesz hidegen (zsíros kenyér rá egy szelet hús) retekkel és tea.
Uzsira egy fürt szőlőt ettem.
reggelire májas kenyeret
ebédre maradékot tegnapról ragulevest, aszalt szilvával és barackkal töltött csirkemell rolót rízzsel
vacsira pedig szégyenlős szűzérmét készít a férjem, mert ő ma nem dolgozik és azzal vár
A tegnapi maradék sült és meggyszósz mellé csináltam egy adag pirított morzsát, mert tegnap krumplifánkkal volt, de az csak frissen jó, meg el is fogyott.
Vacsora pár darab friss, ropogós sülthalacska lesz.
Reggelire főtt tojásos-sajtos szendvicset paprikával, kávé
Ebédre tegnapi hús levest, rizs paradicsom salátával és rántott hússal.
Délután 2 almát, 1 narancsot 1 gránát almát gyümölcs salátának.
Vacsorára 20dkg túrót kevertem ki fél dl narancs levével.
szárított paradicsomot
csőben sült édesburgonyát sertéshússal
fehér penészes sajtot olivás, szezámos crackerrel
reggelire ettem vajas pirítóst, meg egy tányér gyümölcsöt joghurttal. a vaj meg a joghurt bio volt.
ebédre ettem különböző olajos magvakat meg mazsolát. kb. 250 g
vacsorára szendvicset ettem bio salátával meg bio főttojással és búzacsíraolajjal. utána megettem 2 biorépát.
:D ma nem főztem.
Ez nálam tipikusan nem rövid... De ma különösen elememben voltam. Nem biztos, hogy informatív lesz, nem hagymányos ételeken élek.
reggeli:
1. szójaszószos nyers zöldségek lennel és dióval, remek nyersvegán étel
2. olajos magvas és maglisztes tojáslepény uborkával és fokhagymával
+ egy liter tea
ebéd:
1. egy szelet tökropogós sajttal és házi pizzaszósszal
2. egy falat sajtos puffancs
3. olajos magvas tojásfehérjés lepény
4. olajos magvas "puding" gyümölcsökkel
5. kakaocsinta (kakaós kókuszos palacsinta)
vacsora:
spenótos nyers leves fél sajtos puffanccsal, kávé kevés zsírtejjel s megkóstoltam a készülő nyersvegán zöldségfasírtomat is...
Zöldségimádó ketogén nap, kissé túlzásba vittem a gyümölcsöt is, de ha egyszer szezonja van a bosc kobak körtének :D Összesen 42g nettó ch, ez nálam még belefér. Jókat ettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!