Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétával lehet minél...

Milyen diétával lehet minél gyorsabban 10 kg-ot leadni?

Figyelt kérdés

10kg-ot szeretnék lefogyni, ennyi súlyfeleslegem van csak :) Melyik a leggyorsabb módszer, ami még tartós is?

Atkinsre gondoltam.

F

2010. júl. 23. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
én már több fogyókúrát is csináltam életemben, de a legtartósabb az volt, mikor szépen lassan fogytam le. viszont, ha gyorsabban akarsz , akkor mindenképp ajánlom a 90 napos diétát. nem muszáj 90 napig csinálni, ha hamarabb lemegy a felesleges kg, akkor abbahagyhatod, de ahhoz hogy megtartsd a súlyodat, még utána be kell tartani ugyanannyi napig a reggeli gyümölcsöt, ameddig a diétát csináltad. és akkor tuti a siker. de a gyors fogyás érdekében mindenképp sportolj nagyon sokat és igyál rengeteg vizet, zöldteát. szerintem ez a leghatásosabb, leggyorsabb és talán még egészségesnek is mondanám, mivel mindent ehetsz benne. zöldséget, gyümölcsöt, tésztafélét, húst. nekem bevált, én eddig kétszer csináltam, keményen odafigyeltem és sportoltam, nekem is kb mindig 10 kg felesleg volt, és egy hónap - másfél hónap alatt le is ment keményen. persze én azért híztam vissza, mert nem tartottam be utána a gyümölcs reggelit, de több ismerősöm is betartotta és azóta sem híztak .az egyik csaj terhesség után kezdte el, csinálta 90 napig, lefogyott a versenysúlyára, majd folytatta a gyümölcsreggelit és utána ugyanúgy evett mindent mint rég, mikor nem fogyózott. ennek már 2 éve, azóta egy kg nem ment vissza rá. ne én ezért szeretem ezt a diétát. :)
2010. júl. 23. 08:06
 2/6 anonim ***** válasza:

bocsi,de nem a kérdésre válaszolok..

első válaszoló: ha nem csináltam a 90naposat, de minden nap gyümölcsöt reggelizek, az segítene megtartani a súlyomat?

2010. júl. 23. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. nem hiszem, mivel ez a 90 napos diéta lényege, hogy betartod a négy napos diétát, közben minden reggel gyümölcsöt kell reggelizned és utána ha abbahagytad, akkor már bármit ehetsz, de reggelire gyümölcsöt kell 90 napig. szóval ha te csak a súlyodat akarod megtartani, akkor nem hiszem, hogy azzal hogy reggelire gyümölcsöt eszel, megtartod. az biztos, hogy nagyon egészséges, de ha súlyodat akarod megtartani, akkor szerintem nyugodtan egyél bármit, csak este kevesebbet. én is próbáltam már megtartani a súlyom, nekem az vált be, hogy hetente egyszer-kétszer futottam vagy bicikliztem vagy sétáltam, és esténként már 7 után nem ettem, max gyümölcsöt vagy zöldséget.
2010. júl. 23. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne a fogyókúrák között keresd a megoldást, mert a nevükben is benne van: kúra. Ami ideig óráig tart - és hat.

A legjobb, ami tudományos alapon is igazolt az a paleolit étrend. Étrend, tehát nem kúra és nem diéta. Ez segít a testednek magától beállni az ideális súlyra minden szenvedés nélkül. (Keress rá)

2010. júl. 23. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
köszönöm!:)
2010. júl. 23. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg kinek mi jön be. valakinek a fogyókúra, valakinek diéta, valakinek csak egy kis mozgás, valakinek egy kis étrend változtatás elég, kinek mi jön be, kinek milyen a szervezete, a teste. úgyis lefogyhatsz, ha a kedvenc sportodat űzöd, sokat sétálsz és táncolsz, mert az még boldoggá is tesz :) és odafigyelsz az étrendedben arra, hogy ne vacsorázz sokat és nem mindegy, hogy mit. különben ehetsz szinte bármit. ez a legegészségesebb sztem.
2010. júl. 23. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!