Halottam, hogy a cigi elveszi az étvágyat így nem kívja a szervezet az ételt. Ez koplalásnál is beválhat? .
Ha valaki koplal és ha éhes rágyújt egy cigire attól nem lesz éhes kb. Fél-egy óráig.
Ha ezt mindig megcsinálja akkor lehet tartani a "fogyókúrát" Mivel a szervezet nem éhezik és ha kajához jut nem kezd el raktározni.
Mennyire hülyeségl/logikátlan az elméletem? XD
Vagy igazam van?
A kátránylé amit a nyáladdal lenyelsz leköt az emésztőenzimeket, a nikotin, meg az inzulint.
Plusz cigire szomjas leszel, és az ivással is higul az inzulin a véredben.
Mivel vizet vittél be, a szénhidrát tartalékaidat elkezded bontani a májból (ATP) aminek a tartaléka kb 24 óra, szóval a zsírréteget mégcsak meg se karcolod ezzel magadon...
Én dohányzom sajnos, de tényleg elveszi az étvágyat.
Ne szokj rá, mert belepusztulsz a leszokásba.
Kémiai függőség, a falat kapartam, amikor nem gyújtottam rá.
Van, aki leteszi, pótolja mással, nekem max. a nikotinos rágó vált be.
Nikotinfüggő vagyok, nagyon durva, tedd le, amíg nem késő!
"bár igaz, hog az egyik ismerősöm aki dohányzik sokat fogyott mostanában igaz a 4 es stádiumú tüdőrák a sokat segít benne"
Apámnak gyomorrák is volt mellé, igaz ő a bagó mellé,még masszív alkoholista is volt.
"Van, aki leteszi, pótolja mással, nekem max. a nikotinos rágó vált be."
Az nem leszokás, ugyanúgy nikotint viszel be.
Erős akarattal lehet csak leszokni, egyszer elhatározod, hogy leteszed, és ennyi! Az első kávé-dugás-berugás a nehéz, utána már megy. 20 év napi 1,5-2 doboz szofi után tettem le.
Totalis hülyeség amit irsz.
En régebben dohanyoztam volt olyan, hogy nem ettem egesznap semmit (nem koplalas miatt) es ragyujtottam, rohadtul ehes voltam utana is.
Egyébként nem jo az a cigi, budos, tönkremegy a hangod, a tudod, nekem személy szerint fajt a fejem is tole.
Inkabb egyél egészségesen, mozogj sokat, nem egy honap alatt fogsz lefogyni, ha igen akkor duplán fogod visszahizni.
Nekem átmeneti böjt bejött. De nem való mindenkinek. És nagyon nehéz az első 5 nap. Utána már nem gáz. 5 napot keményen ki kell bírni. 2 éve nekem 115-ről 105-re lement a súlyom egy hónap alatt ezzel a módszerrel. Aztán utána a gyomrom is beszűkült kicsit és nem kellett annyit zabáljak, hogy jól lakjak.
Érdemes kipróbálni. 5 nap vas fegyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!