Egy kb 3-4 napos léböjtkúrával mennyit lehet fogyni?
ööö nincs olyan hogy "tiszítás" még akkor sem ha a nők lapja azt írja.
Átlagosan mennyi kalóriát viszel be? A kérdésed szinvonalából azt gondolom, hogy nő vagy alapvető biológiai ismeretek nélkül, vagyis kb 1500-2000 kalória az átlagos beviteled.
Meg foglak lepni: ha semmi kalóriát nem viszel be, akkor naponta 1500-2000 (mondjuk az utóbbit) kalória minuszban leszel.
Egy kg zsír = kb 7000 kalória, vagyis 3-4 nap alatt durván 1kg zsírtól tudsz megszabadulni. Vízből több is lemehet, de nagyjából ennyivel számolhatsz, amit aztán a "léböjtkúrád" ünneplésével töltött néhány zabálásod alkalmával vissza is szedsz.
Nem igazan ertem miért kell lealacsonyitani az embert, ha normálisan mondod is megertem;)
A tisztítás alatt pedig csak annyit ertettem hogy ezt a kúrát követően szeretnek elkezdeni teljesen egészségesen étkezni.
Amugy 1200-1500 a napi kalória bevitelem
Akármennyi is fog, utánz többszöröse fog visszajönni, ugyanis a tested a koplalás következtében elkezd intenzíven raktározni.
Ne csinálj ilyen hülyeséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!