Mennyi idő alatt fogyhatok 10kgt ha mindent eszek csak keveset?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 21:39
1/5 anonim válasza:
Ez a kérdés teljesen komoly? Semmit nem tudunk rólad, az életmódodról, mennyit és mit eszel, meg mit sportosz..??hee
2/5 anonim válasza:
Igen. A kérdés valóban bután van feltéve.
Viszont véleményem szerint a legjobb fogyókúra az, hogy eszel mindent, változatosan, de kisebb mennyiséget, mint szoktál. És persze mozogsz is mellé. Többet, mint most szoktál. Így tuti fogsz leadni kilókat. Hogy milyen gyorsan? Hát, azt senki sem tudja megmondani.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyi túlsúlyod van. Ha 10 kg akkor keveseb idő alatt adod le, mintha 40 kg felesleg lenne rajtad. Többet én sem tudok mondani, mint az előttem szólók.
4/5 anonim válasza:
Általában, persze testsúlytól függ, olyan 4-6 hónap a 10 kg.
5/5 anonim válasza:
Igen, nagyon hatásos ez a módszer. Én így 1 nyár alatt 20 kgot fogytam, 83ból 63ig.:) Keveset egyél mindenből, 6 után ne egyél semmit, és vizet igyál. Ritkán azért ihatsz 1 pohár üdítőt is v amit akarsz, de azt is csak 6 előtt, és hetente 1-2x, ne sokszor.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!