Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit jelent pontosan a ketogén...

Mit jelent pontosan a ketogén diéta/étrend?

Figyelt kérdés
Össze tudná valaki foglalni nekem ennek az elveit, szabályait? Miért jó? Vagy miért nem az?
2020. febr. 1. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon fér össze a ketogén/atkins és a növényi étrend.

Meg lehet próbálni (nyilván), de a növényi étrendnél szerintem egy alacsony GI-s szénhidrátokon keresztül elért zsírfelszabadítási képesség(azaz, hogy a "plafon-padló vércukor ugrálás helyett alacsonyabb-stabil vércukrot célozni) jobban adná magát diétás lehetőségnek, mint a ketogén.

2020. febr. 4. 07:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Bár azt továbbra sem értem, hogyan lehet egy étrend 70%-a zsír ha a fehérje csak 20%. Mit esznek ilyenkor az emberek, szalonnát?
2020. febr. 6. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez kalóriában értendő. A zsír kalóriatartalma több, mint duplája a fehérje és a szénhidrát kalóriatartalmának. 30-50 g ch-ba pedig belefér egy csomó szénhidrátszegény zöldség. Nyilván kellenek zsíros ételek is, pl. sajt, tejszín, zsírosabb húsok, avokádó, olajos magvak, akár szalonna is, ki mit szeret.
2020. febr. 7. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!