Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalóriára van szükségem...

Mennyi kalóriára van szükségem terhesen?

Figyelt kérdés

130 kgról fogytam 100ra. Most terhes lettem, de nem szeretném feladni a fogyókúrát. Nem koplalással fogytam le, hanem kalóriacsökkentéssel és egészséges ételekkel, nulla nasival és nulla cukros üdítővel.

Ezt szeretném folytatni a terhesség alatt.

Eddig 1200 kalóriát ettem, 13 hetes terhes vagyok, de elkezdtem néha szédülni, és sokszor fáj a fejem. Jól gondolom, hogy kevés az 1200 kalória? Emeljek rajta? Ha igen, mennyit? Meddig mehetek el kalóriában, hogy fogják is, de én és a baba is jól legyünk?

2020. jan. 30. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapból egészségtelen koplalàs volt amit csinàlsz . Ok, fogytàl, de ez a mód az anyagcserének nem tesz jót.

Kérdezd meg az orvosodat, hogy terhesen mennyivel kell többet enned. Amúgy se àrtana normàlis energiabevitel.

2020. jan. 30. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ALapból kb +200 vagy 300 a szokásoshoz képest.

De neked az 1200 nagyon kevés alapból.

Mondjuk 1500 minimum kellene naponta és ahhoz még a plusz 300 mondjuk már jó lehet.

De orvos, dietetikus segít.

2020. jan. 30. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen, 61 kilósan, nem terhesen kevés nekem az 1200 kcal. Szerinted?
2020. febr. 1. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!