Van okom félni? (a kérdés túl rövid)
Bárcsak mindenkinek ez lenne a legnagyobb problémája az életben...
Szánalmas vagy.
Napi kb. 1-2 kiló ingadozás megfigyelhető, főleg sport után kiizzadsz meg kilehelsz legalább fél kiló vizet. Nekem sokszor megvan 1 kiló is.
Hozzáfűznivaló: atya...Eléggé vékonycsontú és gyors anyagcseréjű lehetsz. Én is vékonycsontú és vékony vagyok! Mégis csak akkor tudok 45 kiló maradni, ha alig eszek, mert iszonyat lassú az anyagcserém! Érted? koplalnom kell érte! A sporttól nem fogyok csak formásodok, meg talán még az izomtól nehezebb is leszek. Ha így kérded, hogy van-e okod félni, mindenki idegesen azt válaszolja, hogy: "úúúristen micsoda gondok!" meghogy "tényleg divat az anorexia".
Oké, én tudom, hogy magadhoz viszonyítasz, és azért érzed magad kövérnek, de ez nem célravezető mindig. Nekem is emiatt van testképzavarom, illetve...mindenki mondja, hogy milyen vékony vagyok. Én ezt tudom is magamról. Mindig kérdik: Hova akarsz te még fogyni??? Azt meg hiába magyarázom nekik, hogy: a 161 cm-emmel jobban meglátszik 1-2 kiló is; soványságommal tiszta zsír a fenekem és a combom, és remeg mint a kocsonya és narancsbőrös is! És napi 1,5 óra mozgás kéne ahhoz, hogy ez megváltozzon! (persze ők ezt ruhán keresztül nem látják, és fel se fogják, hogy mi bajom, meg állandóan a csuklómat nézik...öcsém..oda persze, hogy nem hízok!) --> Tehát megoldás: kevesebbet eszek, és mozgok...namármost... Még most is sokat gondolkozok azon, hogy kevesebbet kéne ennem, de tudom, hogy ez hülyeség. Ne ess abba a csapdába, hogy kövérnek érzed magad, miközben mindenki mondja, hogy sovány vagy. Hidd el nem hazudnak. Kívülről jobban meg tudják ítélni. Neked most mi a célod?? Nem tök mindegy, hogy hány kg vagy, ha jól nézel ki (te írtad, hogy formás vagy), és még sportolsz is!?
Nem kellene 60 kilónak lenned...ne hallgass rájuk! Nekem is 54 kiló az "ideális testsúlyom", vicces....amikor kétpofára zabáltam kínai kaját meg csokit (kb. 1,5 óránkénti étkezés...és nem csak falatok), akkor is csak 50 kiló voltam, viszont kész zsíbödönnek éreztem magam. Rossz is volt a közérzetem az állandó teltségérzettől.
Mindegy is, megyek korizni. Rámfér. Könnyű vagyok, de hájas... Kicsit túl hiú vagy te is.:P De hát nőből vagy.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!