Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van okom félni? (a kérdés túl...

Van okom félni? (a kérdés túl rövid)

Figyelt kérdés
most álltam rá a mérlegre, és 2-3kg-ot híztam az utóbbi fél évben!! észrevétlenül jött fel,és az érdekes az,hogy sehol nem vagyok hájas, de néhány centivel több vagyok,mint voltam (a fenekem 3-mal). sokat mozgok (napi 1-1,5 óra intenzív mozgás), a kajálásra ugyanúgy odafigyelek,mint előtte (sőt,jobban is). lehet,hogy csak izom jött fel? vagy ez már hízás? nagyon megijedtem,most teljesen rosszul vagyok. mindenki azt mondja,hogy nagyon sovány vagyok,de én már nem annyira akarom elhinni:S ;(
2010. júl. 22. 17:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha csaj v akkor valószínűleg meg fog jönni egyébként ez a súly beteges meg ahogy hozzá állsz, mert tudom én, h vannak akik genetikailag vékonyak hiába esznek sokat nem híznak, de veled nem ez van szal orvos v valami, mert ez már csak súlyosabb lehet! én 156 centimhez vagyok 45 kiló és képzeld nem dagizom le magam, mert nem vagyok az te meg 170-hez vagy ennyi szal áááááá
2010. júl. 22. 18:12
 12/26 anonim ***** válasza:
Én 164 centi vagyok, és amikor 48 kiló voltam, MINDENKI basztatott, hogy milyen gebe vagyok. Tényleg nagyon vékony voltam, sportoltam is. De neked aztán végképp kevés a 48 kiló sztem. Azért nem látszik rajtad, mert 45 kilósan sovány voltál.
2010. júl. 22. 18:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Menstruáció előtt többet szokott mutatni a mérleg,és igen nyáron kicsi több vizet raktároz a szervezet. De az is meglehet,hogy izom ment fel!
2010. júl. 22. 18:21
 14/26 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat! még várok!

nem hiszem,hogy beteges lenne a hozzáállásom, csak egyszerűen nem értem,hogy mitől lehetek több kiló, hiszen nem változtattam semmin...

2010. júl. 22. 18:25
 15/26 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem is beteges a hozzáállásod..
2010. júl. 22. 18:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Bolond vagy...
2010. júl. 22. 18:33
 17/26 A kérdező kommentje:
te meg kedves:)
2010. júl. 22. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
Sportolj tovabb, ne foglalkozz azzal hogy ki mit mond.tudd elfogadni magad!en 173 vagyok 58kiloval es kovernek erzem magam...hat megis kene valakire hallgatnom?Nem...fogyozok tovabb:)
2010. júl. 26. 18:31
 19/26 Cass90 ***** válasza:
17 évesen még fejlődésben van a szervezeted, sőt még pár évig így lesz ez mire eléred a megfelelő súlyt. A tinik közül sokan nagyon vékonyak még, utána 18-hoz közeledve beindul a változás, formásodsz. Szerintem ne akarj megragadni azon a szinten, hiszen később még nehezebb lenne tartani, na akkor teljesen kikészülnél :) Nyugi, főleg így, hogy nem látszik/vagy csak kicsit a változás. Különben meg nem a kilók számítanak, hiszen nem tudhatod, hogy neked pontosan mennyit nyomnak a csontjaid, belső szerveid. Ez egyénenként is változó.
2010. júl. 26. 19:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Attól híztál, hogy nőiesedsz. Jobb, ha megbarátkozol a gondolattal, hogy a közeljövőben fel fog jönni még pár kiló, úgy 10-15, mert egy normális, egészséges nőnek általában kb. ennyi a súlya a 170 centihez. Ha ezt nem bírod feldolgozni, jobb, ha most azonnal pszichológushoz fordulsz, mielőtt kialakul valami személyiségzavar, ami a normális életvitelben, kapcsolat- (párkapcsolat)alakításban is gátolni fog. És... ha ezzel nem tudsz megbírkózni, az öregedés hatásaival hogy fogsz? Most még nagyon fiatal vagy, de 10 év múlva itt-ott ráncok lesznek, a bőröd a természet rendje szerint veszít a rugalmasságából, azzal mit csinálsz?
2010. júl. 27. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!