A futópad egyenlő a futással?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Futópadot szeretnék venni, és valahol olvastam hogy a futópad... egyáltalán nem segít? Nem tudom hogy troll volt-e vagy tényleg így van. Mindenképp olyantól szeretném kérdezni, akinek vannak futópaddal tapasztalatai, esetleg ért hozzá.
Nem szeretnék olyan kommenteket, hogy “menj ki futni!” és hasonló.
Tehát, a futópad egyenlő a futással?
Előre is köszönöm!
2020. jan. 28. 16:44
1/12 anonim válasza:
Hány kiló vagy? Bizonyos súly felett úgy gondolom nem a futópad lehet a megoldás hanem életmódváltás.
2/12 A kérdező kommentje:
A diéta megvan, futni szeretnék és most csak a futópad lenne a megoldás és ezért szeretném tudni, hogy ugyanannyit érek el mintha kint futnék?
2020. jan. 28. 16:57
3/12 anonim válasza:
Többet érsz a futópaddal, mint a futással.
4/12 anonim válasza:
ugyan olyan jó, sőt vannak olyan pozitívumai ami jobbá teszik mint az utcán futkorászás
5/12 anonim válasza:
bocsi az offert de utolso es utolso elotti: miert jobb a futopad mint mondjuk egy kinti futas? :o errol meg sose hallottam hogy egyik vagy masik jobb lenne
6/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy futópadon sokkal könnyebb futni, jobban tompít. De ez inkább előny szerintem.
8/12 anonim válasza:
futhatsz esőben is anélkül, hogy rongyá áznál
nem kell az utcán a kocsik kipufogója mellett futnod.
nem lépsz kutya ....ba, nincsenek gyalogosok biciklisták
jobban tompít mint a beton
az időjárás nem kifogás, miért nem futsz, pontosabb mérést ad mint egy telefonos app.
hirtelen ennyi
9/12 anonim válasza:
Én rendszeresen futok évek óta, ilyenkor rossz időben futópadon, jó időben természetben. Mindkettőt szeretem, mindkettő másért jó, de edzés szempontjából futópad ugyanolyan hatásos véleményem szerint.
10/12 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy még jobb is mivel rá vagy kényszerülve arra, hogy tartsd a tempót, nem lassulsz le akarva-akaratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!