Hogyha nagyon akarom sikerülhet?
Ha nagyon nagyon nagyon akarom akkor 10-20 kilót tudnék fogyni 2-3 hét alatt? Mert így is van vagy 30 kiló feleslegem szóval nem kórosan sovány akarok lenni csak normál testsúlyú. És mit tegyek? Egyek sűrűn keveset egyek zöldségeket gyümölcsöket egészséges dolgokat hanyagoljam a mű kajákat és a tésztákat nehéz húsokat? még esetleg azt tudom hogy majdnem minden nap futni valamennyit este 11 kor hogy ne nézzenek hülyének!
Így sikerülne leadni 2-3 hét alatt 10-20 kilót?
Ez szigorúan betartva tényleg sikerülhet. De nagyon szigorúan. Elég nagy szenvedés de megéri.
Szia!
Szerintem nem. Már sokszor fogyóztam, mindenféle módszerrel, sőt koplaltam és sportoltam egyszerre, de 3 hét alatt maximum 6-7 kiló ment le. Ebből kb 2 kiló víz, és a belek tartalma. Értelem szerűen ez utóbbi visszajön a normál étkezés első két napján:(
Szóval csodák nincsenek, 10-20-30 kilót hónapok alatt (fél év)lehet leadni, és kitartóan kell diétázni és keményen edzeni! Ezen kívül semmi nem fog használni, hiába a csodaszerek, szupi gyors diéták, csak ez az egy hatásos. Ezt vagy belátod, és megteszed, vagy próbálkozol sok ezer csalfa butasággal, és dundi maradsz.
Válassz egy neked szimpatikus hosszú távon tartható diétát, és hajrá!
Nem fogod tudni leadni. Még koplalással sem. Egyszerűen képtelenség, akármit is csinálsz. Ráadásul, ha valami csoda folytán össze is jönne, úgy lógna rajtad a bőr, hogy az hihetetlen. A melleidet pl. még a lassú fogyás is megviselheti, nem hogy a gyors. Én egy év alatt fogytam 25 kilót, sportoltam, mindig volt rajtam sportoláskor sportmelltartó stb., mégis lóg egy picit a cicim.
Tudom, hogy szeretnél gyorsan megszabadulni a túlsúlytól, de nem éri meg. Igazuk van a többieknek. Nem két-három hét alatt szedted fel, ne is akard ennyi idő alatt leadni. Egyébként pedig észbe kaphattál volna kicsit előbb is. Azért az nem úgy működik, hogy egyik nap lefekszel, másnap reggel meg 30 kilóval nehezebben ébredsz fel.
Egyébként igen, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst, natúr joghurtot, sovány túrót, halat, reggelire teljes kiőrlésű kenyeret. Ne egyél olyat amiben hozzáadott cukor vagy finomliszt van és amit bő olajban sütöttek ki. Ne egyél édességet, csokit, sütit, készételeket, csak olyat, amit te főzöl meg. És messzire kerüld el a gyorskajáldákat. Futni meg ne fussál 30 kiló felesleggel, mert szétmennek az izületeid. Ennyi túlsúllyal egyébként sem hiszem, hogy egy-két percnél tovább bírnád, az meg nem ér semmit, még ha elfáradsz és úgy érzed, hogy szakad rólad a víz, akkor se. Inkább biciklizz, sétálj viszonylag gyors tempóban (ne aludj el menet közben) hetente 4-5 alkalommal, min. 40 percet. Az úszást is ajánlanám, de ha futni nem mész el napközben, akkor nem tudom, hogy a strandra kimennél-e. Nem bántásból írom, én sem mertem kimenni annó a strandra.
Hát...én azt mondom, ha egészségesen eszel és mellette sportolsz becsülettel 1 hónap alatt szerintem 10 kiló lemehet. Úgyhogy hajrá!
(sport terén a futást nem javaslom, majd ha lement kb a háromnegyede, szerintem ússz, az tehermentesítve mozgat át:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!