Az anorexia hogyan alakul ki az emberben? Pl: bánatában nem eszik az ember és úgy egyszer csak kialakul?
Nálam így történt. Elhagyott a barátom és magamat okoltam, utáltam a testem... Amikor lelkileg felépültem visszanyertem régi önmagam és már nem vagyok beteg :)
167/59 és így sokkal boldogabb vagyok. (Akkor 40 kiló voltam és beteg testileg-lelkileg.)
Mindez 4 éve történt, azóta már eljegyeztek :)
Ne hagyd hogy eluralkodjon rajtad ez a betegség és semmiképp ne higgy a mai "divatnak", nem leszel szebb ha éhezteted magad és kilátszanak a csontjaid. A szépség nem itt kezdődik és ezt a normális férfiak is tudják.
nekem úgy alakult ki, hogy elkezdtem fogyókúrázni, csak úgy egyik napról a másikra, de csak olyan lazán, semmi nagy elhatározás, csak kicsit figyeltem a kajára és elkezdtem sportolni.
aztán pár kg után megjött a sikerélményem, és egyre jobban bekeményítettem..
így szépen el s jutottam, hogy 43 kg lettem..most már 50 kg vagyok, de megszívtam/szívom a levét elég rendesen..
viszont nem bántam meg, mert teljesen megváltoztam, maximalista lettem, nagyon jó tanuló, egy csomó sikerélmény ért a fogyókúrán kívül..na és persze már tudom, hogy kell bánnom a testemmel, megszerettem a futást is :)
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!