Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az állandó rághatn...

Mit kezdjek az állandó rághatnékommal?

Figyelt kérdés

Egész nap eszem mert állandóan rágnom kell valamit.

ami miatt szépen jönnek is felfele a kilók ami nagyon nem jó, egyszerűen nem birom ki muszáj rágnom valamit.

Rágót már próbáltam de fél perc alatt elmegy az íze és ezért nem vált be.

Valami 5letek?

2020. jan. 25. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon imádok rágcsálni, bár nekem a filmezés közben a legnagyobb a kísértés.

Répa a legnagyobb kedvencem. De zeller szár, paprika, meg bármi más roppanós zöldség is ideális lehet.

2020. jan. 25. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a zöldségeket szóval nálam ez nem opció.
2020. jan. 25. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Menj el pszichomókushoz kideríeni, mit akarsz az állandó rágással pótolni, ami hiányzik az életedből. Vagy min rágódsz, vagy ilyesmi...
2020. jan. 25. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a héjas napraforgómagot (szotyi). Én ezt szoktam, ha rámjön a rághatnék. Egy 100 g-os csomag jó sokáig tart, és abban talán 30 g a tényleges mag, amit meg is eszel, annyira nem vészes.
2020. jan. 25. 19:58
 5/7 orton ***** válasza:

Ha nem pálya neked a zöldség, mint rágcsa akkor nyugodt lélekkel fogadd hogy marhára el fogsz hízni.

Egyébként pl a natúr répát is fel lehet dobni bármi fűszerrel amit csak találsz. Összedobhatsz egy fassza salátát is, olivaolajjal, sajttal. És ihatsz NAGYON sok folyadékot napi min 3L-t, az majd elnyomja az éhséget. Ja és érdemes lefoglalni magad, nálam a nassolás akkor jön elő ha otthon ülök a gépem, tv-t bámulva.

Chipseket, olajos magvakat messziről kerüld el.

2020. jan. 25. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A kényszeres rágási vágyad oka lelki eredetű probléma lesz, így azt kellene orvosolni.
2020. jan. 26. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

"Próbáld meg a héjas napraforgómagot (szotyi). Én ezt szoktam, ha rámjön a rághatnék. Egy 100 g-os csomag jó sokáig tart"

Nekem egy családi csomagos kiszerelés nem elég egy focimeccshez :D

2020. jan. 31. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!