Miért van az, hogy diétázom, de mégis hízok?
Figyelt kérdés
87kilón kezdtem el, hogy leadjak kb 7-et. A szénhidrátot minimálisra csökkentettem, és reggelire, illetve nasi gyanánt gyümölcsöket eszem. Napi 2l vizet iszom. Ezt 1,5hete kezdtem. Nem vártam igazábol változást (legalábbis sokat),de most 91kg-vagyok. Ezthogy? Mit csinálok rosszul?2020. jan. 16. 15:13
11/12 anonim válasza:
Lehet hogy:
- Rosszul számolod a kalóriákat
- Az 1000 kevés, ahogy már leírták
- Nem iszol elég vizet
- Nem eszel elég fehérjét
- Nagyon stresszes az életed
Ezeket vedd figyelembe :))
12/12 anonim válasza:
Egyél többet, legalább 1300 kalóriát. Reggel mérd le magadat nagy wc után, evés/ivás előtt. Számold bele, hogy a ciklusodhoz képest ingadozik a súly. Menstruáció közelében sokkal több, mint utána. Mérj le minden ételt amit megeszel pontosan, ha eddig is használtál mérleget ellenőrizd, hogy jól mér-e. Plusz az előző válaszolók tanácsa. Ha nincs egy hónap alatt változás keress fel egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!