Miért nem fogyok, ha diétázom, futok, és mégis semmi?
Arra gondoltam, hogy egészségi oka lehet, de voltam teljes laboron, teljes vérkép és minden rendben van.
Miért nem megy a fogyás? Volt viszont olyan időszak pár hónapja, amikor minden ok nélkül sutty, a kilók repültek le rólam. Most meg amikor akarom, nem megy.
15 kg a feleslegem.
Naponta 5x eszem keveset. 19 után már nem eszek, mert esténként futok 3-4 km-t, változó.
Kerülöm a lisztes, zsíros ételeket, cukrot rég nem használok.
Akkor mi a baj??
Nem menstruálok most, tudom, olyankor 2 kilógrammal is több lehet a súlyunk. A felesleg ott van, 167 cm vagyok és 74 kg. (nőként)
Az anyagcserém tényleg vacak, néha 3-4 naponta megyek wc-re. Ha sok rostosat eszem, akkor jó, meg a zabtól, de amint húst vagy más ételt, azonnal puffadás, székrekedés.
Orvosnál jártam kb 3 hete teljes kivizsgáláson, minden ok, érdekes módon a koleszterinem is tökéletes.
A diétám rendszeres. Kerülöm a kenyeret, ha mégis eszek, délelőtt teszem. Lisztes dolgokat mellőzöm.
Sok gyümölcsöt (citrom, narancs, alma
), zöldséget (paprika, saláta, uborka, paradicsom, hagyma, krumpli)eszem, és sok tejterméket (joghurt, sajt, tej).
Naponta 5-ször eszem. Ezt úgy osztom be, hogy 19 után már nem eszek semmit. Nem is igénylem, nem vagyok éhes.
Este 21-kor szoktam futni 3-4 km-t. A 3 km mindig megvan.
Töredéét eszem annak, amit korábban, ezért is nem értem.
Hónapokkal ezelőtt tömtem magamba a chipszet, kólát, sütit, fagyit. Volt hogy egy literes fagyit egyedül megettem. Ez 2-2,5 éve áll fenn, előtte semmi baj nem volt a súlyommal és az étkezésemmel.
Volt, hogy este 23-kor sertéspörköltett ettem főtt tésztával.
Gondolhatjátok akkor!
Most 2 hete szépen csinálom a normális étkezést, soha nem koplalok. Akkor 2 hét alatt miért nem ment több le 1 kg-nál??
Mások 1 hónap alatt 4 kg-ot fogynak, én ha így haladok csak 2-őt, de az is stagnál azóta nem megy lejjebb.
Sajtot nem is annyira, de tejet sokat iszom 1,5%-at. Napi szinten.
Adnátok akkor pár okos tanácsot?
Első vagyok.Ez normális..
0,5-1 kg hetente én is 3 hete csinálom és 3 kg ment le..164 cm vagy 61 kg.
Folytasd tovább,ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!