Megennél most egy lángost?
Figyelt kérdés
Én fogyózom, de most befalok egy lángost....Te megennéd?2010. júl. 21. 16:47
1/11 anonim válasza:
Nem.Én ilyenkor arra gondolok,hogy megéri az a pár perc öröm,hogy utána 2óra tornával kompenzáljam?Vagy,hogy bűntudatom legyen?Ha leakarok fogyni,akkor legyen hozzá erőm...ennyi.
2/11 anonim válasza:
Meg:D Kb egy hete egyfolytában ennék:S lehet a torna teszi;)
3/11 anonim válasza:
Úúúúú, sok tejföllel és sajttal! :O Meg is jött a kedvem hozzá.
4/11 anonim válasza:
megenném ha kívánnám. de most jelenleg olyan melegem van hogy inkább azt kivánom hogy kimenjek a kertbe felmásszak a fára és egyek egy kis barackot :) de amúgy ha megkívánom, megeszem. nem fogja ezt az örömöt egy fogyókúra sem elvenni tőlem :)
5/11 anonim válasza:
kettőt is :) de nem érné meg, mit ért akkor a sok torna
6/11 A kérdező kommentje:
Pontosan! Kb másfél év alatt úgy fogytam le 9-10 kilót hogy azt ettem amit megkívántam:)csak mértéket tartok:D
2010. júl. 21. 17:05
7/11 anonim válasza:
Én az első hozzászólóval értek egyet. :D
Ha nem lenne tétje, megenném, persze. ;)
9/11 anonim válasza:
Utálom az olajos kajákat, de ha jó olajmentesre lenne csinálva sok sajttal meg tejföllel meg fokhagymával + jéghideg bubis málnaszörp :D nyammm :D És utána még egy fagyit is megennék. Meleg van nagyon...
10/11 A kérdező kommentje:
Én azt szeretem amikor már ki van száradva teljesen és olyan mint a papír:)
2010. júl. 22. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!