Szénhidrátnapon lehett enni lángost? Persze csak naturba sajt és tejföl nélkül?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 18:21
1/24 anonim válasza:
Hát nem vagyok szakértője a 90 napos diétának, de a lángosban van egy csomó zsír, amit sülés közben magába szív. 90 napos diéta ide vagy oda, én nem enném meg. Még ha a 90 napos diéta meg is engedné, akkor se túl egészséges az a sok zsír ami benne van. Nem tesz túl jót a szívnek, ereknek stb.
2/24 anonim válasza:
Elvileg lehet, de azért ne tömd magad tele vele, csak módjával. Lehet hogy egészségtelen, de én is nagyon szeretem.
3/24 clint válasza:
semmit nem fogsz fogyni, de lehet....
4/24 anonim válasza:
Tegyél rá Nutellát is Te istenbarma!
Komolyan mondom, felesleges egy ilyen idiótának bármit is tanácsolni.....egyed csak!
5/24 anonim válasza:
Normálisan válaszolva:
szénhidrátnapon igen, lehet lángost enni.Azonban csaqk mértékkel, mert az olajban sült dolgok nem egészségesek, hízlalnak.
A 90 napos diéta szerint étolajat,olívát stb a gyüminap kivételével minden napon lehet az ételhez adni.( a protein-fehérje nem azonos a zsírral!)A keményítő és a szénhidrát keverése kismértékben pl. krumplis lángos esetében abszolút megengedett (krumpli-keményítő, liszt-szénhidrát)
6/24 anonim válasza:
Ha kövön/kemencében sütött lángost eszel akkor azt TALÁN.
DE a klasszikus zsírban sütöttet tilos!
7/24 anonim válasza:
"Normálisan válaszolva: "
Ez neked normális válasz?!
Buta vagy ,mint a tök és még terjeszted is.....
8/24 clint válasza:
ez a 90 napos diéta még ha fogyaszt is, bár ismerek aki inkább hizott, de feszes nem leszel tőle inkább löttyedt.
9/24 anonim válasza:
19:49-es üzenem: boldog vagyok, hogy te az okos, kultúrált, szuper-intelligens egyéniség helyreteszed a kis butákat! A válaszaid nagyon megfontolandók, sőt betartandó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!