Krumpli lángost lehet enni keményítő napon?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 16:33
3/6 anonim válasza:
az előző vagyok, bocsi)
igazából elhamarkodtam a választ? mi az a krumplilángos??
4/6 anonim válasza:
Krumpli lángos:
50dkg liszt
1kg krumpli
1ek. olaj
1 tojás
só
Elkészítés:
A krumplit megpucoljuk, nagyjából felszeleteljük, sós vizben megfőzzük majd összetörjük vagy átnyomjuk burgonyatörőn. Kihűtjük és hozzáadjuk a lisztet, olajat, tojást és izlés szerint sót!
Jól összedolgozzuk és hengert formálunk belőle. Kis szeleteket vágunk és köralakura nyújtjuk azokat.A kinyújtott cipókat a tűzhelyen vaslapon vagy teflonmentes serpenyőben megsütjük.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a krumpli az kemenyito a liszt meg szh.nem???
6/6 anonim válasza:
Én is imádom, de kicsit átalakítottam a diétának megfelelően. A recept: krumpli, keményítő, só, bors, fokhagyma,majd kisütöm. Hmmm.., isteni finom. Sőt!!Még szoktam bele tenni s.répát is, ettől még ropisabb lesz.Tojás nem kell, mert a keményítőtől is összeáll annyira, h. ki tudd sütni. Ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!