Mit egyek keményitő napon? Nagyon finnyás vagyok.
Figyelt kérdés
Az a baj hogy eddigis kevés ételt ettem meg főle a zöldséget kerültem. Egyszerűen utálom a zöldségeket. Ma zöldborsó főzeléket ettem bár abból se sokat. Most pedig vacsorára paradicsomszószt pár darab főtt krumplival. Ez jó volt igy szerintetek? Vagy máskor ne erőltessem ezt a paradicsomos megoldást? Mit ajánlotok mit egyek?...2011. márc. 1. 19:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem keress olyan diétát, ami jobban illik hozzád.
Így négy naponta krumplit fogsz enni?
A zöldségekből a legszélesebb a választék, ha ennyire nem találsz fogadra valót, olyan diétát kéne kinézni, amit végig is tudsz csinálni.
2/8 A kérdező kommentje:
de a többi nem okoz gondot és hogyha már belefogtam nem fogok mást keresni. nekem ez a szimpatikus. kérlek a kérdésekre válaszoljatok !
2011. márc. 1. 20:01
3/8 anonim válasza:
4/8 Olga néni válasza:
Zöldbab pörkölt. Jól fűszerezve finom.
5/8 Olga néni válasza:
Zöldbab pörkölt rizzsel. Négy naponként ki lehet bírni. Ha más is eszedbe jut, akkor nyolc naponként. De még gondolkozom, én is csináltam, ne hagyd abba! 20 kg fogytam 92-ről 74-re.
6/8 anonim válasza:
rizibizi, hagymás tört krumpli, zöldségkrémlevesek.Ez utóbbiak jól tejtermék nélkül is, hidd el. szépen összeturmixolod az egész levest. Választhatsz egy-egy zöldséget, vagy akár többfélét is.Karalábé, v brokkolikrém pl. A fehérjenaphoz főtt húsleves zöldségeit is választhatod akár, bár jobb külön megfőzni, hogy a hús fehérjéje még a léből se érvényesülhessen. A pörkölt amúgy jó mindenféle tökből(cukkini, patisszon, stb.) , sőt karfiolból is. Sajnos ez utóbbit kicsit elő kell főzni, különben majdnem annyi idő elkészíteni, mint a csirkét.
7/8 anonim válasza:
Én múlt keményítőnapon ebédre pattogatott kukoricát ettem :D Végül is, abban is van keményítő! :) Vacsira meg zöldbab főzeléket. Szerintem keress olyan főzeléket, amit szeretsz. Pl. tökfőzelék?
8/8 anonim válasza:
Azért ezt a főzelékdolgot fenntartásokkal kell kezelni. Amiben van habarás, az ugye szóba se jöhet a tejföl miatt. A liszt igazából szénhidrátnapra való, de az talán nem akkora hiba.Keményítővel, esetleg krumplival sűrítve lehet,de aki finnyás, az gondolom, hogy ha már főzelék, úgy szeretné enni, ahogy megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!