Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázom és elég depresszi...

Fogyókúrázom és elég depresszióssá tesz mert étel függő voltam, ti hogyan vészelitek át a kezdő időszakot?

Figyelt kérdés

Sok évvel ezelőtt nagyon szépen lefogytam, akkor a szerelem érzése segített, de most nincs ilyen kapaszkodóm.

Emlékeim szerint az első 1-2 hét ilyen nehéz, utána már a gyomor összeszűkül, de addig mivel motiváljam magamat?

Jön a tavasz, a strandszezon, a szép régi ruháim, egészség. Sajnos egyik sem elég.

2020. jan. 8. 17:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagyis hát ételfüggő vagyok, mert ugye ez nem múlik el, csak visszafogom magamat a fogyás kedvéért.
2020. jan. 8. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Minden fejben dől el!

Sok rágcsa, dió, mandula...

Citromos natúr túró.

Paleo-ketó sütik.

2020. jan. 8. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Először dolgozz azon magaddal, hogy miért vagy ételfüggő. Gyere rá, oldd meg. Aztán le tudsz majd fogyni. Így sanszos, hogy visszajön a súly újra.
2020. jan. 8. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
En beleélem magam, hogy minden egyes falat taplálja a testem és ettől lesz sok energiám. Ha csak az a gond, hogy éhes maradsz, akkor egy egy nagy adag saláta, zabkorpa tabletta segít. Ha az ízek hianyoznak, arra meg egyél valami intenzív ételt
2020. jan. 8. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs motivációd, akkor elég nehéz lesz. Lehet, hogy csak pár kiló felesleg van rajtad, ami még nem elég zavaró, főleg télen, amikor több ruha van az emberen.

A kezdet akkor a legnehezebb, ha éhezel. Próbálj olyan étrendet kialakítani, ami mellett nem vagy állandóan éhes. Ne koplalj, ne sanyargasd magad. Sokat segít, ha stabil a vércukor- és inzulinszinted, ehhez oda kell figyelni a szénhidrátra, főleg a finomított fajtáira. Vannak, akik az édesítőszerektől is éhesebbek lesznek. A legjobb, ha csak vizet iszol, és nem eszel túl sok édes (édesítőszeres vagy cukros) és aromákkal dúsított ételt.

2020. jan. 9. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Megtaláltam azt a sportot, ami olyan boldoggá tesz mint az evés anno
2020. jan. 11. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!