Ti milyen ételeket ajánlotok egy kezdő hobbisütő embernek?
Szerintem a piskóta szinte elronthatatlan, de tudom, hogy ezzel nincs mindenki így... Mindenesetre egyszerű, gyors és finom, sokoldalú :) Még akkor is finom, ha kicsit összeesik, csak vékonyan csináld, mert vastagon könnyen nyers maradhat a belseje.
De sokféle egyszerű süti van, ahol nem kell aggódnod, hogy összeesik a hab. Én mostanában mézest és linzert (islernek) tervezek.
S persze kenyeret is dagaszthatsz és süthetsz, az sem nehéz, csak éppen a kenyérnek valahogy lelke van, de saját akarata biztosan. Mindig lutri, hogy hogyan sikerül, pont ugyanúgy készítve, pont ugyanabból a lisztből is. De mindig jó, csak nem egyformán. A kenyeret is lehet variálni, tölteni (camambert és sült hagyma, szuper), édesen készíteni (kis méz, dió), krumplisan...etc.
Bármit :)
Jó receptből akármit meg tudsz csinálni.
Muffinformában sütött tejfölös-sajtos, sonkás-krumplis fűszeres töltelék, amit baconnel kibélelt- kosárka formaként-muffintepsiben kell megsütni. ha bővebben is érdekelnek a hozzávalók, írj, szívesen megírom.
nagyon finom, akár vendégvárásra is alkalmas.
És persze elronthatatlan még egy kezdő számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!