Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a combomból fogyni?

Hogy tudnék a combomból fogyni?

Figyelt kérdés

Nem szeretném ha a tornától izommá alakulna a combom ami az alakomhoz képest elég nagy.

Ha meg fogyókúrázom akkor a melleim is lemennek...Mit tudnátok javasolni?

2007. dec. 11. 16:11
 1/2 anonim válasza:
100%

Rubint Réka tornája nekem nagyon bevált. A legelső CD-t (kazettát) szereztem meg, és heti 3 alkalommal legalább megcsinálom. 2*20 percből áll. Az első álló gyakorlatsor a lábak formálásához, a második kimondottan combra és fenékre végzett gyakorlatok a talajon.

Nagyon látványos az eredmény, és viszonylag gyors. Jó szórakozást hozzá!

2007. dec. 12. 10:35
 2/2 anonim válasza:

Én próbáltam fogyózni de gyakorlatilag 0 eredménye volt. Egyetemen lesz alkalmassági vizsga a felvételi részeként ezért nyáron elkezdtem futni. Egész nyáron minden nap napi 6,5 km futás. És az eddig feszülős nacim lötyög rajtam combban. Legalább 10 centit karcsúsodtak a lábaim. És habár már nem futok kb október óta, nem jöttek vissza a kilók. Igaz én kilóban nem fogytam mert izom lett belőle szal ugyanannyi kiló vok de vékonyabb. És emellett ettem rendesen mindenfélét az étrendemen abszolút nem változtattam. Szal én a futásra esküszöm:)

18/L

2010. febr. 2. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!