Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 10 nap alatt 5...

Hogyan tudnék 10 nap alatt 5 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
Bármilyen őrült módszer jöhet a lényeg hogy hatékony legyen. Fogadás miatt szeretnék fogyni amit valószínűleg utána vissza is szedek majd. Viszont eddig nem nagyon vált be semmi. 53 kg és 170 cm vagyok és ezért is nehéz mert nem vagyok kövér de azért van rajtam felesleg.

2020. jan. 4. 15:52
 1/5 anonim válasza:
80%
SOVÁNY VAGY és hagyjad a fogadást. Ez a te egészséged ne játsz vele
2020. jan. 4. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

1. Nem lehet rajtad felesleg ilyen adatokkal.

2. 10 nap alatt nem lehet 5 kilót fogyni. Kiürül a gyomrod, vizet veszítesz, az legyen mondjuk 2 kiló (ami persze nem valódi fogyás), utána már nehéz lesz.

2020. jan. 4. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Vágasd le az egyik lábad… Hülye
2020. jan. 4. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Menj orvoshoz. Beteg vagy!
2020. jan. 4. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

Csonkítás. Amúgy meg ha nagyon fontos es nagy a tetje a fogadásnak, akkor: ezzel nem fogsz zsírban sokat leadni.

De kezdjél el vizet hajtani kifele. Minimalis szenhidrát pl napi 20 g vagy alatta és sok zsír. A glikogénraktárak kiürülése kb 1-2. Egyel kevesebbet így a bélrendszered is kiürül az még 1 kg.

Ne egyél kb 3-4 nappal előtte kb semmi sót és édesítőszert már, ezek is sok vizet kötnek meg.

Igyál sok vizet egy darabig, kb 5- 6 litert, aztán csökkents le, és a mérés napján már ne igyal, csak nagyon minimálisat. Pl 1-3 nap 3 liter.

4-5 nap 4 liter

6-7 nap 5 liter

8 nap 6 liter

9 nap 1 liter

Utolsó nap pár deci, ami eppen elég, hogy ne száradj ki

És a vegefele mehet a szauna.

Szóval 1.5 kg glikogén

Kb 1.5 kg víz

1 kg salakanyag.

És akkor kénytelen leszel 1 kilót meg tényleg lefogyni, tehat egyél meg csak kb 1200 kaloriát a 10 napig naponta.

De ez csak akkor működik, ha mérlegen kell bizonyítanod, hogy lement 5 kg. Amúgy nem fog ennyinek látszani az egész, esetleg csak zombi leszel és beesett arcú. És lehet közben rosszul leszel, mert ez mar nagyon nem egeszseges, szóval ha csak fogyni szeretnél es nincs nagy tét akkor inkabb ne. Meg már így is sovany vagy, szóval maximum annyi lehet a gond, hogy nem vagy elég formás, ahhoz pedig sportolni kéne és felszedni minumum 5 kg izmot úgy hogy nem fogyókúrazol mellette, csak egészsegesen próbálsz enni.

És igen, tudom, hogy most le fogtok pontozni, de én csak valaszoltam és szerintem így tudna 4-5 kg súlycsökkenést elérni

2020. jan. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!